BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.400,79
SPOR

Ünlü futbolcu Servet Çetin'den 'türkü' performansı

Üsküdar'daki Halide Edip Adıvar Ticaret Lisesi'nde öğrencilerle buluşan Servet Çetin, kendisine yöneltilen soruları samimi bir şekilde yanıtladı. Çetin daha sonra ise bir öğrencinin sazı eşliğinde türkü söyledi.

Asist Analiz yayınına telefonla bağlanan Servet Çetin, Avrupa'dan elenen Fenerbahçe ve Galatasaray'dan, pazartesi günü oynanacak derbi mücadelesine, Galatasaray'ın transferlerinden, Fenerbahçe'nin forvet hattında yaşanan gol sorununa kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi son 32 Turu'nda hem Fenerbahçe, hem de Galatasaray'ın elenmesiyle ilgili olarak Çetin, Galatasaray'ın en büyük sıkıntısı iç sahada Benfica'ya karşı 2 gol yemesiydi. Eğer deplasmana 0-0'lık beraberlik ile gidilseydi şanslı olabilirdi. Çünkü 1-1'lik ve gollü beraberliklerle Galatasaray tur atlayacaktı. Bunun sıkıntısını yaşadı. Benfica da küçümsenecek bir takım değil. Fenerbahçe ilk maçı kazanmasına rağmen turu geçecek gibi bir oyun sergilemedi. Galatasaray'dan umutluydum ancak 2 golü çıkarmak zor diye konuştu.

ÖĞRENCİLERE TÜRKÜ SÖYLEDİ Öte yandan Servet Çetin, öğrencilerle bir araya geldiği söyleşide saz eşliğinde türkü söyledi. Üsküdar'daki Halide Edip Adıvar Ticaret Lisesi'nde öğrencilerle buluşan Servet Çetin, kendisine yöneltilen soruları samimi bir şekilde yanıtladı. Çetin daha sonra ise bir öğrencinin sazı eşliğinde türkü söyledi.

Sitene Ekle
Etiketler