BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,60
ALTIN 2.385,95
HABER /  DÜNYA

Ünlü aktörün evlatlığı : Babam beni taciz etti!

Woody Allen'ın kızı Dylan Farrow'un The New York Times'a yazdığı açık mektup ortalığı karıştırdı

Abone ol

Dylan Farrow, “Babam beni taciz etti. Onu yüceltmeyi bırakın! 7 yaşındaydım, babam beni eliyle kendine yaklaştırdı. Parmağını ağzıma sokuyordu ve bundan hiç hoşlanmamıştım. Daha sonra da yatakta beni taciz etmeye devam etti!” diye konuştu.

Farrow'a göre üvey babası Woody Allen, geceleri onu birlikte uyumaya zorluyor ve çıplakken kucağına almak istiyordu.

Amerikalı aktör ve yönetmen Woody Allen'ın evlat edindiği Dylan Farrow, yedi yaşındayken üvey babasının kendisine tacizde bulunduğu iddia etti.

 Dylan, New York Times gazetesine gönderdiği açık mektupta, Allen'ın yaptıklarının zaman içinde kendisini esir aldığını ifade ederek, "onun diğer küçük kızlara yaklaşmasına izin verdiği için kendisini suçlu hissettiğini" belirtti.
screen-shot-2014-02-02-at-2.46.29-pm.pngDylan Farraw evlatlık verildiği dönemde ünlü komedyen Allen'in kucağında böyle görüntülenmişti

CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU

Dylan Farrow, mektubunda, 1992 yılında ailenin Connecticut'taki evinde Allen'ın kendisine "cinsel saldırıda" bulunduğunu ileri sürdü ancak ayrıntıya girmedi.

Farrow, Allen'ın başka taciz girişimlerinde de bulunduğunu ve kendisini "sıkça hoşlanmadığı şeyleri yapmaya zorladığını" iddia etti.

Dylan Farrow'un iddialarına internet sitesinde yer veren New York Times, Woody Allen'ın konuyla ilgili yorum yapmayı kabul etmediğini bildirdi.

screen-shot-2014-02-02-at-2.47.02-pm.png

Farrow'un ilk kez kamuoyuna açıkladığı taciz iddialarıyla ilgili daha önce soruşturma başlatıldığı ancak ünlü oyuncuya suçlama yöneltilmediği belirtiliyor.