BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,96
ALTIN 2.435,64
HABER /  GÜNCEL

Umut Bulut haberi Trabzon'u kızdırdı

Son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayan bordo mavili ekipte, sezonun sona ermesinin ardından yaprak dökümü devam ediyor.

Abone ol

Kontratları sona eren Egemen Korkmaz ve Selçuk İnan'ın kulüpten ayrılmasının ardından, golcü oyuncu Umut Bulut'un da Fransa'nın Toulouse takımı ile anlaştığı iddialarına Trabzon yönetimi ateş püskürdü.

Devre arasında da gündeme gelen bu transfer, teknik direktör Şenol Güneş'in karşı çıkması ile iptal olmuştu. Sezonun sona ermesi ile Fransız ekibi, Umut için yeniden harekete geçti. Bonservis konusunda Trabzonspor ile anlaşmaya varan Toulouse, Umut ile görüşmelere başladı.

Golcü oyucunun da yurt dışında futbol kariyerini sürdürmek istemesi nedeniyle, bu transferin çok yakında gerçekleşmesi bekleniyor.

YÖNETİM BIRAKMIYOR

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Umut Bulut'un Fransa'nın Toulouse takımına transfer olduğuna ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Bordo-mavili yönetim kurulunun geçen sezon devre arasında da Fransız kulübü tarafından istenen golcü oyuncuyu bırakmama kararı aldığı ve basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

Umut Bulut'un sözleşmesinin sürdüğü ve bordo-mavili kulübün onay vermemesi halinde hiçbir takıma gidemeyeceği de belirtildi.

Öte yandan, kulüp başkanı Sadri Şener'in de önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı ile genel bir değerlendirme yapacağı kaydedildi.