BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Ümit Karana son uyarı

Ümit Karan Altay maçında sahadan çıkarken el kol hareketleri yapması Sarı-Kırmızılı yönetimi kızdırdı.

Abone ol

Teknik Direktör Skibbe tarafından 70. dakikada oyundan alındığı için antrenör Burak Dilmen ile tartışan ve formasını sinirli şekilde çıkaran golcü futbolcu için yönetim, dün olağanüstü toplanarak golcü futbolcuyu uyarma kararı aldı.

Devre arası hazırlıklarına dün Antalya'da devam eden Galatasaray'da Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, yönetici Murat Yalcındağ, Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ile Teknik Direktör Skibbe'nin de katıldığı bir toplantı yapıldı. 

BİR DAHA TEKRARLARSA

Teknik Direktör Skibbe'nin, Ümit Karan'a sahip çıkarak ligin ikinci yarısında takım kadrosunda bulunmasının yararlı olacağını ifade ettiği belirtildi. Skibbe'nin isteği doğrultusunda uyarma kararı alan yöneticiler, Ümit'in aynı hataları tekrarlaması halinde takımdan gönderilmesi kararı aldı. Teknik Direktör Skibbe toplantının ardından golcü futbolcu Ümit Karan'la bir görüşme yaptı. Ümit'in Skibbe'ye, "Ligin ilk yarısında çok az forma şansı buldum. İkinci yarıda daha çok oynamak istiyorum. Üzerimde bir şanssızlık var. Eğer bir gol atarsam kendimi bulurum." dediği öğrenildi. Skibbe'nin de, "Senin gibi bir golcüye ihtiyacım var. Bir an önce kendini toparla." uyarısında bulunduğu belirtildi.

SERVET'İN DURUMU

Bu arada Fortis Türkiye Kupası'ndaki Altay maçında omuzundan sakatlanan Servet Çetin, İzmir'den İstanbul'a dönerek kontrolden geçti. Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Servet Çetin'in İzmir'de ve İstanbul Acıbadem Hastanesi'nde kontrolden geçtiği kaydedilerek, "Yapılan ön tetkikleri ve muayeneleri sonucunda Servet Çetin'in sol omuzunda ikinci derecede zorlanma tespit edildi.'' denildi. Başarılı defans oyuncusu, "Oynama ihtimalim olursa oynarım ama MR'dan sonra belli olur. Çok ağrım var. Ağrı nedeniyle gece hiç uyuyamadım." ifadelerini kullandı.