BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,88
ALTIN 2.415,96
HABER /  SPOR

Galatasarayın rakibi kim?

Galatasaray'ın hocası Skibbe'nin keyfi yerinde. Alman teknik adam şampiyonluk yolunda en büyük rakibini açıkladı.

Abone ol Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe, ligde kendilerinden sonra en iyi kadroya sarı-lacivertli ekibin sahip olduğuna dikkat çekti, “Ancak Sivasspor, Trabzonspor, Beşiktaş ve Ankaraspor da yarışın içinde olacaklardır” diye konuştu

Skibbe, Brezilyalı yıldız Lincoln’e övgüler yağdırırken, “En önemli konu Lincoln’ün ligin ilk bölümünde hiç sakatlanmadan oynamasıydı. Fit olmak önemliydi. Ayrıca bu seneki forvet oyuncularının çokluğu ve kalitesi de Lincoln’e ayak uydurunca ortaya çok gol atan bir ekip çıktı. Tabii aynı zamanda defansif anlamda Ayhan olsun, Mehmet Topal olsun görevlerini iyi yaptıkları için forvet oyuncularımıza nefes kazandırdılar” diye konuştu.

‘Takımdan memnunum’
Genç teknik adam devre arasında transferi gündeme gelen Sivassporlu Mehmet Yıldız konusunda ise “Ben takımımdaki oyunculardan son derece memnunum. Önce onu belirteyim. Ligde en çok gol atan biziz. Mehmet Yıldız da son 1.5 yıldır Türkiye liginin en tehlikeli ve golcü isimlerinden bir tanesi. Galatasaray için de ilgi çekiyor doğal olarak” ifadelerini kullandı.

Antalya kampı başladı
Sarı-kırmızılı ekip, Antalya’daki kamp çalışmaları çerçevesinde ilk antrenmanını yaptı. Galatasaray, Radyospor Kupası’nda yarın Almanya’nın Bayer 04 Leverkusen takımı ile karşılaşacak. Bursaspor ve Almanya’nın SV Werder Bremen takımının da karşı karşıya geleceği kupada, bu iki maçın galipleri ile mağlupları, 13 Ocak Salı günü turnuvanın son maçlarında oynayacak.

Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin kampa geç gelen ve özel fizyoterapist istemesi nedeniyle tartışma yaratan Lincoln ile sorunlarının bulunmadığını söyledi. Sezgin, “Kendisi ile görüşüp bazı şartları konuştuk. Kendisine herhangi bir transfer teklifi de, gitme isteği de yok” dedi. Sezgin, Ümit Karan konusunda ise “Bize sıkıntılarını iletti. Şu ana kadar da hiçbir takımdan, teklif almadı” diye konuştu.