BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Uluç Galatasaray'ın yediği gole sevindi

Hasta derecesinde Galatasaray taraftarı olan Hıncal Uluç, Adnan Polat'a ateş püskürdü.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Adnan Polat ve Adnan Sezgin ayrılana kadar Hıncal Uluç Galatasaray taraftarlığını dondurdu. Beypazarı Şekerspor gol attığında sevindiğini söyleyecek kadar gözü kararan Uluç, bugünkü köşesinden " dedi.

3 KURUŞ İÇİN SATTILAR

Ali Sami Yen isminin tarihe karışmasına tepki gösteren Uluç'un hedefinde Galatasaraylılık ruhunu parayla satmakla suçladığı Adnan Polat ve Adnan Sezgin vardı: "Ben, 3 kuruş için Ali Sami Yen adını bile satanların yanında olamam ve kendime "Adnansporlu" dedirtmem."

Türk Telekom reklamını gündeme getiren Uluç, Fenerli Cem Yılmaz'ın Arda'ya stadın anahtarını vemesine bozulmuş. Sami Yen'de son golü Fenerbahçe'nin kovduğu Kazım'ın atmasına da tepkiliydi. Tüm bunlara sebep olan ikiliyi işaret eden Uluç, sözlerle şöyle sürdürdü:

STADIN ANAHTARINI FENERLİ ARMAĞAN ETTİ

"Ali Sami Yen'in adını satın alanların ne yaptıklarını da gördük. Stadın anahtarlarını Galatasaray'ın kaptanlarına, bir tescilli Fenerli armağan etti, sanal alemde.. Ucuna üç kuruşluk akbil takılı altın anahtar aşağılamasına, Galatasaray kulübü kaptanlarını yollayarak aracılık etti, alet oldu. Adnanspor işte bu.. Üç kuruş için kulübün bütün değerlerini pazarlamak.. Kapanan Ali Sami Yen'de son golü, Fener'in kovduğu adam atmıştı. "

ATTIĞI GOLLERE ÜZÜLDÜM

Sözü son kupa maçına getiren polemik ustadı yazar, Galatasaray'ın attığı gollere nasıl üzüldüğünü satırlara dökmeyi ihmal etmedi:

"Maç 0-0 giderken, Beypazarı Şekerspor bir gol attı.. Kendimi sevinçle ayakta buldum birden.. Galatasaray'ın yediği gol hoşuma gitmişti. İçimden artık yenilmesi geliyordu. Etrafta kimse yoktu. Bu defa iç sesimle değil, yüksek konuştum kendi kendimle..
"Oğlum Hıncal, sen artık Galatasaraylı değilsin.."
Değilim.. Kendimi artık Galatasaraylı hissetmiyorum. Daha sonra Galatasaray'ın attığı gollere üzüldüm. Hele o efsane Ali Sami Yen'de tarihe geçecek son golü, Fener'in "Çöpçüler alsın" diye kapıya koyduğu birinin atarak tarihe geçmesindeki ironiye daha da üzüldüm. "