BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,71
ALTIN 2.398,02
HABER /  GÜNCEL

Ülgür Gökhan kimdir işte Erdoğan'ın kızdığı laflar

Ülgür Gökhan kimdir aslen nereli kaç yaşında eşi kim? Çanakkale Belediye Başkanı olan Ülgür Gökhan'ın AK Partili meclis üyesine dedikleri Erdoğan'ı çıldırttı. Peki Ülgür Gökhan ne demişti Erdoğan neye sinirlendi?

Abone ol

ÇANAKKALE Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan'ın bir kaç gün önce AK Parti Grup Başkanvekili Av. Tülay Ömercioğlu'na sarf ettiği sözler olay olmuştu. Erdoğan bugün yaptığı açıklamada o sözleri hatırlatarak, "Onu Çanakkale'de konuşturmayacağım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili Belediye Meclis üyesi Tülay Ömercioğlu'na karşı saygısızca ifadeler kullanan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a sert tepki gösterdi. Erdoğan şunları söyledi:

"Bakın şimdi Çanakkale'nin Belediye Başkanı ciddi bir terbiyesizlik yaptı. Hani bunların kadınlara saygısı vardı? Seçilmiş bir meclis üyesini sesini kes, çık konuşma... Sen bunu nasıl dersin? Sen bunu mu yaptın? 18 Mart geliyor. Ben şimdiden talimatı verdim. Bu belediye başkanını 18 Mart'ta Çanakkale törenlerinde konuşturmayacaksınız. Oradaki düzenlemenin faili hükümettir. Havalimanına gelip karşılama bizi. Önce demokrasi terbiyesini bilmen lazım! Kalkıp da orada bir hanımefendiye sen bu şekilde saygısızlık yaparsan, onu salondan kovarsan, kusura bakma biz de sizi kovulması gereken yerden kovarız."

ÜLGÜR GÖKHAN NE DEMİŞTİ?

AK Parti Meclis Üyesi Tülay Ömercioğlu, CHP'nin delege seçimlerinde yaşanan usulsüzlükleri hatırlattı. Seçimlerde sandık görevlisinin 3 kez oy kullanması nedeniyle seçimin iptal edildiğini hatırlatan AK Partili üye, CHP'li başkanın sert tepkisine maruz kaldı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kadın meclis üyesine "Kendi işinize bakın. Size ne? Bakın iş başka yere gidecek. Size ne? Karışmayın.

KADIN ÜYEYE: KES SESİNİ AHLAKLI OL!

Bu nasıl belediye meclisi yahu. Kesin! Mikrofonu kapattırmayın bana! Kesin! Ahlaklı olun! Konuyu kapatın.. Arkadaşlar mikrofonu kapatın.. Otur yerine.. Çıkarken bağırma!" diye bağırdı. 

ÜLGÜR GÖKHAN KİMDİR?

Ülgür Gökhan, 1950 yılında Çanakkale’de dünyaya geldi. 1975 yılında Ankara Üniversitesi'nden mezun olan Ülgür Gökhan, 1989 yılı yerel seçimlerinde SHP çatısı altında kontenjandan belediye meclis üyesi seçilerek siyasete atıldı. 

HDP SEÇİLİNCE PİLAV DAĞITTI

2002 yılından beri Çanakkale belediye başkanlığını yapan Ülgür Gökhan HDP'nin barajı geçmesinden sonra şehir merkezinde pilav dağıtmış ve halk tarafından linç edilmekten son anda kurtulmuştur.

Erdoğan'dan flaş İdlib açıklaması! Operasyon başladı