BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,75
ALTIN 2.493,59
HABER /  MEDYA

Müge Anlı kayıp Mehmet Tüysüz son durum ne bulundu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Mehmet Tüysüz 29 Eylül tarihinden itibaren kayıp. Mehmet Tüysüz kaçırıldı mı son durum ne? Eski eşi İlknur tarafından tehdit edilen Mehmet Tüysüz öldürüldü mü?

Abone ol

TRABZON'dan işe Rize'ye giderken bir daha haber alınmayan Mehmet Tüysüz merakla aranıyor. 29 Eylül tarihinden beri kayıp olan Mehmet'in kardeşi Müge Anlı'nın programına başvurdu. Gelin hep birlikte Mehmet Tüysüz'ün kayıp olayına bakalım.

Yaklaşık 15 gündür kayıp olan Mehmet Tüysüz en son Trabzon'da görüldü. Rize'ye çalışmaya gideceğini söyleyen Mehmet Tüysüz'den haber alınamıyor.

SAVCILIĞA BAŞVURUDA BULUNMUŞ

Mehmet Tüysüz'ün 19 ve 17 yaşında iki çocuğu bulunuyor. Tüysüz 4 ay önce eşi İlknur'dan boşandı. Fakat kayıp olan Mehmet'in savcılığa verdiği dilekçede, 'Eğer başıma bir şey gelirse sorumlusu eski eşim ve ailesidir' yazdı. 29 Eylül'den beri ortalarda olmayan Mehmet Tüysüz'ün akıbeti henüz bilinmiyor.

ESKİ EŞİ ALİ DİYE BİRİYLE BİRLİKTE

Mehmet Tüysüz'ün eski eşi İlknur, Trabzon'dan Kocaeli'ne Ali isimli bir adamla yaşamaya gidiyor. Aile telaşla oğullarını ararken eski eşi İlknur'u suçluyor.