BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ulan uzaklaşın patlatırım ha...

Seyyar kokoreççinin deli cesaretine mi yanarsın, yoksa polisin yaşananları film gibi izlemesine mi?..

Abone ol

Çöp kutusunun üstüne konulan şüpheli çanta... Polis aracı olay yerinde. Çanta emniyet şeridiyle çevrilmiş. Ancak devreye giren seyyar satıcı, polislerin gözü önünde çantayı açtı.

Her şey gece saatlerinde Tekirdağ Ortacami Mahallesi Ördekli Caddesi üzerinde bir elektrik 1.20120523104306.jpgtrafosu üzerinde bırakılan çantayla başladı.

BOMBA UZMANINDAN ÖNCE DAVRANDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevreyi güvenliğini aldı. Bomba imha uzmanı ekip özel elbisesini giymek üzereyken caddede seyyar kokoreç satan Mehmet Tekin isimli kişi herkesin korku dolu bakışları altında çantayı aldı. 

PATLATIRIM HA...

Kafasına çantayı vuran Tekin, "bomboş" diye bağırdıktan sonra "Ulan uzaklaşın patlatırım ha diyerek" espri yapmayı da ihmal etmedi.

Daha sonra parçaladığı çantayı polislerin yanına götüren Tekin, polisler tarafından beklemediği bir tepki ile karşılaştı.

POLİS MEMURU FIRÇALADI

Çantayı açtığı için Tekin’e bağıran bir polis memuru “Kardeşim kimden izin aldın. Niye alıyorsun o çantayı? Buraya polis geldi. Niye bu çantayı açıyorsun, sana ne. Patlasa ne olacak?” dedi. Tekin bunun üzerine polislerden özür diledi.

BALYA KAMYONU ÖLDÜRMEDİ BOMBA MI ÖLDÜRECEK?

Çantayı bir vatandaşın çöpe attığını gördüğünü ifade eden Tekin, karın bölgesindeki dikişleri göstererek, “Çantayı birisi çöpe attı. Daha sonra başka biri geldi çöpten çıkartıp trafonun üzerine koydu. Benim üzerimden 28 tonluk balya kamyonu geçti. O beni öldürmedi, bomba mı öldürecek? Allah’ın öldürmediğini kimse öldüremez” dedi.