BIST 10.471
DOLAR 32,83
EURO 35,21
ALTIN 2.444,08
HABER /  GÜNCEL

Üfürükçü balonu erken patladı

Fethiye'de üç kişinin katilinin üfürükçüye gittiği haberleri yalanlandı..

Abone ol

Fethiye'de 3 kişinin ölümü bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili olarak bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan "Üfürükçü hocanın sözüne kandı, katliam yaptı" haberleri asılsız çıktı.

Olayın tanıkları tarafından yalanlanan haberler Kayaköy halkını kızdırdı. Bahse konu haberde Akın K.'nın üfürükçü hoca ile görüşmek için Muğla'ya gittiği ve üfürükçü hocanın talimatı ile dayısını öldürdüğü iddia ediliyor. Cinayetin zanlısı olan ve intihar ettiği için yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Akın K.'nın haberlerin aksine Muğla'ya hastaneye gittiği öğrenildi.

Akın K. ile birlikte Muğla'da bulunan Yücelen Hastanesi'ne giden ve pazartesi için randevu aldıklarını anlatan Akın K.'nın çalıştığı işyerinin patronu Havva Özmen, Akın K.'nın uzun süredir psikolojik tedavi gördüğünü söyledi.
Cumartesi sabahı Özel Yücelen Hastanesi psikiatri servisinden randevu almak için esnaf komşusu ile Muğla'ya gittiklerini doğrulayan Özmen, pazartesi günü için randevu aldıktan sonra hiçbir yere uğramadan beraberce Fethiye'ye döndüklerini aktardı.