BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek cinayet 14.bölüm de neler oldu tüm sırlar ortaya döküldü

Star TV'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler'in son bölümde yaşanan herkesi şoke etti. Ufak Tefecek Cinayetler'in 30 Ocak'ta yayınlanan 14.bölümünde Oya ve Edip her şeyi itiraf etti ortalık karıştı. Ufak Tefek Cinayetler 14.bölümde ne oldu Ufak Tefek Cinayetler 15.bölüm fragmanı yayınlandı.

Abone ol

Star TV ekranlarında yayınlandığı günden bu yana fırtınalar estiren Ufak Tefek Cinayetler'in yayınlanan son bölümü ortalığı adeta yıktı geçti. Ufak Tefek Cinayetler'in 14.bölümde yaşananlar izleyicilerin koltuklarına çiviledi. Oya ve Edip'in yemeğe çağırıp 1996 yılında yaşanmış olayı anlatması herkesi şoke etti. Ardından gelişen olaylar ise bize gelecek bölümlerde neler yaşanacağının sinyallerini verdi. Gelin Ufak Tefek Cinayetler 14.bölümde neler yaşandı birlikte bakalım.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 14.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI; Neler yaşanmadı denmesi daha doğru olabilir. Çünkü Edip ve Oya, Sarmaşık'ı dinamitlemeyi akıllarına koydu bir kere. Merve'nin davranışlarına artık dayanamayan Oya, 1996'da lisede yaşananları anlatmaya karar verdi. Herkesi yemeğe davet etti. Yanında ise tabi ki Edip vardı. Yemek masası adeta bir hesaplaşma kürsününe dönüştü ve Pelin, Merve ve Arzu'nun Oya'ya yaptıkları bir bir ortaya döküldü.

Tüm bu yaşananları duyan Taylan, Serhan ve Arzu'nun kızı Nilay neye uğradıklarını şaşırdı, adeta kulanlarına inanamadı. Taylan, evi terk etti, Serhan Merve'den boşanmak istediğini söyledi. Arzu'nun kızı Nilay ise annesinin yanından ayrılıp babası Mehmet'in yanına gitti. Bu arada sorgu sırasına dönüldüğünde ise Merve'nin abisi dizi izleyicilerini bir kez daha şoke etti. Çünkü Merve'nin bir zamanlar Edip'e aşık olduğunu söyledi. Dizinin finali ise herkesin beklediği bir şeydi. Serhan evden çıktı ve Oya'nın yanına gitti.

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? Ufak Tefek Cinayetler'in 15.bölümünden bir önizleme yayınlandı.