BIST 9.087
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13
HABER /  DÜNYA

ÜÇ BÜYÜKLER’DEN BURSASPOR’A BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın vefatı dolayısıyla Bursaspor’a başsağlığı diledi. <br/>Fenerbahçe ...

Abone ol

Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın vefatı dolayısıyla Bursaspor’a başsağlığı diledi.
Fenerbahçe Yönetim Kurulu yayınladığı mesajında, "Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve Bursaspor camiasına başsağlığı diliyoruz" açıklamalarına yer verdi.
Yazıcı’nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendiklerini belirten Ünal Aysal, "Sayın İbrahim Yazıcı, Bursaspor Kulübü’ne sağladığı katkıların yanında Türk sporuna yaptığı sayısız hizmet ile de anılacaktır. Spor camiası olarak önemli bir spor adamını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve Bursaspor Camiası’na başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş’ın resmi internet sitesinden yayımladığı mesajda ise, “Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Türk sporuna hizmetleri ile daima hatırlanacak olan Sayın İbrahim Yazıcı’ya Allah’tan rahmet, Bursaspor camiasına, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadeleri yer aldı.
(İHA)