BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Twitter'da İhsanoğlu karmaşası

MHP ve CHP'nin çatı aday olarak gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu'nun twitter'daki hesapları kargaşa yarattı.

Abone ol

Muhalefetin çatı adayı olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nu göstermesiyle birlikte sosyal medyada İhsanoğlu fırtınası esmeye başladı.

Özellikle Twitter'da adına birçok hesap açılan İhsanoğlu'nun hangi hesabının gerçekten kendisine ait olduğu tartışılır hale geldi.

En son açıklama ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Ancak Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklama daha çok karışıklığa neden oldu.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu resmi twitter hesabı @profdrihsanoglu 'dur' mesajını paylaştı.

MHP'DEN GELEN HESAP BAŞKA

MHP'li kaynaklara göre İhsamoğlu'nun gerçek Twitter hesabı @Drihsanoglucom'dan başkası değil. Ancak diğer yandan @Drihsanoglu hesabı doğrulanmamış olmasına karşın 30 binin üzerinde takipçiye ulaşmış durumda. @Drihsanoglu hesabı da sabah saatlerinde CHP'li kaynaklar tarafından doğru adres olarak açıklanmıştı.

AÇIKLAMALAR YALANLANMADI

Ekmeleddin İhsanoğlu'na ait olduğu söylenen @Drihsanoglucom hesabından dünden bu yana yapılan açıklamalar medyada haber olarak yer buldu. Haberlere ise herhangi bir yalanlama gelmedi.