BIST 10.159
DOLAR 32,14
EURO 35,09
ALTIN 2.470,36
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Twitter'da dalga konusu oldu

Angelina Jolie'e CIA ajanı diyen CHP'li vekil sözlerine twitterdan açıklık getirdi.

Abone ol

CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Kesimoğlu'nun Angelina Jolie'yi kabulüyle ilgili İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e verdiği soru önergesi ve "Ajan mı?" sorusu, Twitter'da günün konusu oldu.

Konuya gazeteciler Balçiçek İlter, Aslı Aydıntaşbaş ve Alper Turgut da katılınca Kesimoğlu, bir dizi "twit" ile sözlerine açıklık getirmek zorunda kaldı.

Kesimoğlu, şunları yazdı:

İçişleri Bakanına, bugün ki Angelina Jolie ile yaptığı görüşmeye ilişkin verdiğim soru önergem büyük yankı uyandırdı.

Yapılan yorumları inceledim ve bazılarına ben de çok güldüm, kimi benim çok film izlediğimden bahsetmiş :)

Önergemi şaka olarak nitelendirenleri saygıyla karşılıyorum fakat benim vurgulamak istediğim ciddi noktaları da bilmenizi isterim.

Bizler hiçbir muhalefet milletvekili o kamplara önceden bildirmeksizin giremiyoruz, orada ne oluyor bilmiyoruz, göremiyoruz, öğrenemiyoruz.

SORGULANMASI GEREKİR

Bu ülkenin temsilcilerinden kaçırılan kamplara BM özel temsilcisi bir aktrisin alınması, önemsenmesi ve sorgulanması gereken bir olaydır.

Bir de İçişleri Bakanı kendisini kırmızı halı ile karşılamış ve basına kapalı bir görüşme gerçekleşmiş. Sn. Bakan bugüne kadar hangi diplomatı kırmızı halı ile karşılamış bunu sordum. Fotoğraflarda Sn. Bakan kahkaha atarken görülüyor, konu bir mülteci meselesi, ortada savaş var, milyonlarca insan mağdur, görüşmede neye gülündüğünü merak ettim. Sn. Bakan sanırım yeni bir gaftan korktuğu için basına müsaade edilmemiş. Bir de şu var ki ABD dünyada kültür sanatı kendi çıkarları için, gizlice, en iyi kullanan ülkedir, Bakanın bu konuda herhangi bir istihbari bilgiye-rapora sahip olup olmadığını sordum. CIA meselesi de budur.

KİM NE YAZDI?

BALÇİÇEK İLTER: Chp Kırklareli Milletvekili Mehmet Kesimolu, Meclis'e Angelina Jolie CIA Ajanı mıdır diye soru önergesi vermiş!!! Şaka bu şaka! Değil mi?

ASLI AYDINTAŞBAŞ:CHP nelerle uğraşıyor? Ne diyeyim! CHP'li Kesimoğlu; Angelina Jolie CIA ajanı mı?