BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Twente sonucu çılgınca buldu

Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Twente'nin direktörü, galibiyetlerinin beklentilerinin dışında bir skor olduğunu söyledi.

Abone ol

Twente Teknik Direktörü Steve McClaren, Fenerbahçe karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin beklentilerinin dışında bir skor olduğunu ifade etti.

McClaren maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, kendileri için çılgın bir maç olduğunu ifade ederek, ''Bizim için çok çılgın bir maç oldu. 2-1 kazandık, beklentilerimizin dışındaydı. Böyle bir sonuç kesinlikle beklemiyordum'' dedi.

Maçta ilk 20 dakikada seyircinin de baskısıyla zorlandıklarını anlatan McClaren şöyle konuştu:

''İlk 20 dakika zorlandık, seyirciden çok etkilendik. İlerleyen dakikada oyuncular sahada büyüdüler, mental olarak geliştiler. 1-0 geriye düştük, ama oyuncularım buna rağmen kazanmasını bildiler, oyuncularımla gurur duyuyorum. Mental anlamda büyük gelişmeler gösteriyorlar. Çok takım burada kazanamadan gidiyor, biz kazandık bu akşam.''

Fenerbahçe'nin hala grubun favorisi olduğunu savunan tecrübeli teknik adam, ''Çok iyi bir tecrübeye sahip. Gruptan bir sonraki turlara çıkma şansı devam ediyor. Bu akşam üzerlerinde stres vardı. Çok iyi yıldızları var. Hepsi bireysel olarak maçı tek başına kazandıracak oyuncular. Bu akşamki anahtar olay bizim takım savunmamızdı. İyi savunmayla Fenerbahçe'yi durdurduk'' diye konuştu.