BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,80
GÜNCEL

TV kanalına aşk ilanı verdi, soyuldu!

Adana'da bir TV kanalına 'Sevgili arıyorum' diyerek ilan veren bir kişi, kendisini arayan kadın tarafından otel odasında soyuldu. Polis, şahsın cüzdanını çalan kadını güvenlik kameralarından tespit ederek yakaladı.

ADANA'da özel bir televizyon kanalına 'Sevgili arıyorum' diye ilanla birlikte telefon numarasını veren 46 yaşındaki M.G., kendisini arayan 27 yaşındaki Nuray Y. tarafından buluştukları otelde soyuldu.

Merkez Çukurova İlçesi'nde yaşayan M.G. yaklaşık 1 hafta önce özel bir televizyon kanalında alt yazıda yayınlanması için cep telefonu numarasıyla birlikte 'Sevgili arıyorum' diye ilan verdi. Telefonun başında haber bekleyen M.G.'yi kendini Zeynep A. olarak tanıtan bir kadın aradı. Telefon görüşmelerinin ardından ikili 30 Eylül'de bir otelde buluştu. Cinsel ilişkiye girmek isteyen M.G.'yi, 'Önce duş almalısın' diyerek banyoya gönderen kadın, M.G.'nin içinde 2 bin lira bulunan cüzdanı, kredi kartları, cep telefonu, araba anahtarı ve pantolonunu alarak kayıplara karıştı. Banyodan sonra soyulduğunu anlayan M.G., polise ihbarda bulundu.

'CEZA VERMEK İÇİN YAPTIM'

Otelin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polisler, kadının Nuray Y. olduğunu belirledi. Bu sırada Fatih Polis Merkezi'ne giden Nuray Y., M.G.'ye ait kredi kartları ve cep telefonu ve araba anahtarını teslim etti. Cüzdanda 200 lira para bulunduğunu, onu da harcadığını söyledi. Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Nuray Y. adliyeye sevk edildi. Sorgusunda M.G. ile evlenmek için görüştüğünü anlatan Nuray Y.'nin, "Otelde yapamayacağım bir cinsel birliktelik isteyince M.G.'ye sinirlenip ceza vermek için pantolonunu aldım. Peşimden gelmesini engellemek istemiştim" dediği öğrenildi.

Sitene Ekle
Etiketler