BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tuzla'nın Kent Gönülleri 8902 aileye ulaştı

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda gönüllü hizmet veren 2650 Kadın Kent Gönüllüsü, Tuzla’da 8902 aileye ulaştı.

Abone ol

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda gönüllü hizmet veren 2650 Kadın Kent Gönüllüsü, Tuzla’da 8902 aileye ulaştı ve yaşlısından engellisine, yetim çocuklardan ailelere kadar toplumun her kesimine ulaşan gönüllüler,  giyim, beyaz eşya ve mobilya gibi ihtiyaç fazlası ve yeni eşyaları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Kent Gönüllüsü kadınlar düzenledikleri sosyal etkinliklerle çocukların gelecek nesle sağlıklı hazırlanmasına yardımcı oluyor.

YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ ANLATTILAR

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, 2013 yılı çalışmalarını değerlendirdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı ile görüşen komisyon başkanları, yeni dönem hedeflerini de paylaştı.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda faaliyet gösteren 9 komisyonun gönüllü sorumluları, yıl içinde yaptıkları faaliyetleri ve gelecek dönem hedeflerini anlattı. Çalışmaların yapılışı ve işleyişi hakkında bilgi veren komisyon başkanları, Kadın Kent Gönüllüleri ile belirledikleri hedefleri de ortaya koydu.

TÜRKİYE'YE ÖRNEK BİR MODEL

Komisyonlara emekleri ve hizmetleri için teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kadın Kent Gönüllüleri’nin çok önemli bir misyonu yüklendiğini söyledi. Yardımlaşma çatısı altında sunulan gönüllü hizmetin Tuzla’nın her yerinde hissedildiğini belirten Başkan Yazıcı, “Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda gönüllü hizmet veren Kadın Kent Gönüllülerimiz, Türkiye’ye örnek bir modeli uyguluyor. Gönül Elleri Çarşısı, o hedeflediğimiz gönül birliğini sağlıyor. 3000’e yakın gönüllümüz, aynı duyguyla, aynı bağla bu sosyal hizmeti sağlıyor ve sürdürüyor. Tuzla’da ihtiyaç sahibi, hastası, yaşlısı, yetimi, çocuğu, engellisi için aynı yürekle çalışan sizleri ayrı ayrı kutluyorum.” dedi.