BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.411,95
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tuzla Belediyesi’ne İyilik Ödülü

Tuzla Belediyesi, Şanlıurfa’da bu yıl 7.si kutlanan Uluslar arası Halil İbrahim Buluşmaları’nda Yılın Kamu Kurumu Sosyal Sorumluluk Ödülü’nün sahibi oldu.

Abone ol

Şanlıurfa Valiliği’nin ev sahipliği ve koordinesinde VII. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları düzenlendi. Başbakanlık Tanıtma Fonu, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Başbakanlık TİKA, Şanlıurfa Belediyesi, GAP Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa İl Özel İdaresi, ŞURKAV, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Şanlıurfa Ticaret Borsası, Namet, Tasca ile Ayışığım Derneği’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında, bu yıl yedinci kez "İyilik Ödülleri" verildi. Ulusal ve uluslararası iyilik hareketlerinin devam etmesini teşvik etmek amacıyla sivil toplum kuruluşlarını ve başarılı olmuş yardım projelerini kapsayan buluşmada Tuzla Belediyesi de, İyilik Olimpiyatı projesi ile ödüle layık görüldü.
Bu yıl 9 kategoride 10 kişiye verilen iyilik ödüllerinde; Yılın Derneği - Beşir Derneği, Yılın Vakfı - Merhamet Yardım Kuruluşu (Bosna Hersek), Yılın Kamu Kurumu Sosyal Sorumluk İyilik Ödülü - İyilik Olimpiyatları (Tuzla Belediyesi) ve Türkiye Diyanet Vakfı; Yılın Hayırsever İş Adamı İyilik Ödülü - Mehmet Kambur; Ulusal Hayırsever İyilik Ödülü - Yusuf Demirkol; Uluslararası Hayırsever İyilik Ödülü - Dino Merlin; Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi İyilik Ödülü - Acıbadem Hastanesi Tüp Bebek Projesi; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Proje İyilik Ödülü - Bağcılar kaymakamlığı sydv-VEFA-YET Koruyucu Yetim Destek Projesi; Yılın Jüri Özel Ödülü ise Suriye İnsanı Yardım Platformu layık görüldü.
Tuzla Belediyesi’nin ödülünü Şanlıurfa’daki buluşmaya katılan Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Danışmanı Dr. Mehmet Metin aldı.