BIST 10.046
DOLAR 32,33
EURO 34,70
ALTIN 2.408,54
HABER /  GÜNCEL

Tüyler ürperten tinerci dehşeti

Her sabah yürüyüş yaptığı sahilde, tinercinin beline sarılmasıyla irkildi. Bu, yaşayacağı dehşetin habercisiydi.

Abone ol Suadiye'deki sahil yolunda yürüyüş yapan 54 yaşındaki S.A., henüz kimliği belirlenemeyen bir madde bağımlısı gencin saldırısına uğradı. S.A'yı yere düşüren saldırgan, ağzına kum ve cam parçaları doldurmaya başladı. Vücudu kan içerisinde kalan S.A. can havliyle feryat ederken, gözüdönmüş saldırgan yaya olarak kaçtı.

Alınan bilgiye göre, S.A., her zaman yaptığı gibi dün de saat 06.30 sıraları yürüyüş yapmak için sahil yoluna geldi. Yürüdüğü sırada yanına yaklaşan 17 yaşlarında, esmer kıvırcık saçlı ve madde bağımlısı olduğu öğrenilen bir genç aniden beline sarıldı. S.A.'yı yere düşüren saldırgan yerden aldığı kumu ağzına boşaltmaya uğraştı.

S.A.'ın direnmesi üzerine sinirlenen saldırgan, yerden aldığı cam kırıkları ile vücudunun çeşitli yerlerini kesmeye başladı. Kurtulmak için çaba sarfeden S.A nın eli, yüzü ve boğazı kan içerisinde kaldı. S.A.'nın feryat etmesi üzerine saldırgan kaçarak uzaklaştı. Sahilde yürüyüşe çıkan vatandaşlar tarafından farkedilen S.A., olay yerine çağrılan ambulansla kaldırıldığı Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ayakta tedavi edilen S.A. daha sonra taburcu edildi. Polis kaçan saldırganın yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.