BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,57
HABER /  DÜNYA

Tüyler ürperten işkence görüntüleri

Suriye'de Esed'e bağlı askerler ve şebbihalar ele geçirdikleri muhaliflere yönelik akıl almaz işkenceler uyguluyor.

Abone ol

Ele geçirdikleri 7 sivili kafalarına ve yüzlerine kablo ve tekmeyle vuran yönetime bağlı askerlerin uyguladığı şiddet, adeta kan donduruyor. Uygulanan şiddet sebebiyle duvarlar zemin kana boyanırken, askerlerin baygınlık geçiren sivillere acımasızca vurmaya devam ettiği sırayla dikkat çekiyor.

Suriye'de Esed'e bağlı ordu bir yandan savaş uçakları, tank ve havan topları ile şehirleri bombalarken bir yandan ele geçirdikleri muhaliflere karşı tüyleri diken eden işkenceler uyguluyor. Muhaliflerin ele geçirdikleri bir şebbihanın cep telefonunda buldukları görüntüleri sosyal paylaşım sitelerinde yayınlandı.

KAFALARINA TEKME ATIYORLAR

Esed'e bağlı askerler ve şebbihanın ele geçirdikleri 7 kişiye uyguladığı şiddetin yer aldığı görüntülerde askerler bir odada tuttukları 7 kişiye acımasızca dövdükleri görülüyor. Yapılan işkence sebebiyle yarı baygın oldukları gözlenen sivillere asker ve şebbiha, kafalarına ve karınlarına tekme atarak küfrediyor.

KAN REVAN İÇİNDELER

Dayak sebebiyle tepkisiz kalan muhaliflere vurmaya devam eden askerler uyguladıkları şiddeti kamerayla kaydetmeyi ise ihmal etmiyor. Acımasızca uygulanan şiddet sebebiyle duvar, zemin ve yandaki kalorifer peteğinin kandan kızıla boyandığı görüntülerde hızını alamayan bir asker eline aldığı kabloyla yerde yatan sivillere vurarak tekmelemeye devam ediyor.