BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Türkiye'de IŞİD’in yarı uyuyan hücreleri var

Konsolosluk baskınını önceden haber veren Sinan Ogan'dan, ''IŞİD’in Türkiye’de yarı uykuda hücre evleri var'' uyarısı geldi.

Abone ol

MHP'li Sinan Ogan, ''IŞİD’in Türkiye’de yarı uykuda hücre evleri var. Yani adam, berberdir, bakkaldır, kasaptır. Bir mesajla canlı bombaya dönüşebilir'' uyarısı yaptı.

MHP Iğdır Mlletvekili Sinan Oğan, kafa kesen, toplu katliam yapan IŞİD’in İstanbul Laleli’de irtibatbürosunun olduğunu ısrarla yineliyor. Ara istasyonun Bağcılar ve Güngören olduğunu belirten Ogan'dan MİT'e de eleştiri var.

KONSOLOSLUK İÇİN 15 SAAT ÖNCE UYARMIŞTI

IŞİD'in Musul Konsolosluğunu basacağı uyarısını baskından 15 saat önce yapan Sinan Oğan, kafa kesen, toplu katliam yapan IŞİD’in İstanbul Laleli’de irtibatbürosunun olduğunu ısrarla yineliyor. Ancak, Ogan bugün yeni bir iddaa daha gündeme getirdi.. IŞİD'in Türkiye'deki 'uyuyan hücreleri' uyandırılmayı beklediğini söyledi. İşte Ogan'ın Türkiye'deki IŞİD tehlikesiyle ilgili şok tespitleri şöyle:

ARA İSTASYON: GÜNGÖREN VE BAĞCILAR

-Avrupa’dan gelen IŞİD teröristleri İstanbul’da karşılanıyor. Güngören ve Bağcılar gibi yakın ama gözden uzak yerler ara istasyonlar.
- Ana irtibat bürosu Laleli’deydi. Tabii ki bu saate kalmaz.

BİR TALİMATLA CANLI BOMBA OLURLAR

- Bir de IŞİD’in Türkiye’de yarı uykuda hücre evleri var. Yani adam, berberdir, bakkaldır, kasaptır işinde gücündedir ama bir mesaja kadar. Eylem talimatı geldiğinde bir anda canlı bombaya, teröriste dönüşebilir.
- IŞİD’in Türkiye’deki militan sayısı hakkında benim elimde rakamsal veri yok ama MİT’in olmalı. Yoksa, hakim değilse dükkânı kapatsınlar. Çünkü bizim insanımız da IŞİD’in içinde.