BIST 10.080
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.405,64
HABER /  GÜNCEL

Türkiye vurdu DEAŞ militanları öldü!

Kilis'e art arda düşen Katyuşa füzelerinin ardından sınırda konuşlanan topçu birlikleri DEAŞ mevzilerini yerle bir etti. İddialara göre 45 DEAŞ'lı militanın akıbeti açıklanmazken 11 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Abone ol

TSK, Duvaybik'taki DEAŞ'a ait 2 füze rampasını Fırtına Obüsleriyle vurdu. İlk belirlemelere göre TSK'nın Kilis'teki olaylar üzerine başlattığı obüs atışlarında 11 DEAŞ militanı öldürüldü.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin(TSK) Suriye sınır hattında konuşlu topçu birliği bugün de DEAŞ'I fırtına obüsleriyle vurdu. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, insansız hava araçları Halep’in kuzeyinde sınıra 12 kilometre, Kilis’e 26 kilometre uzaklıktaki Uvaybik’te iki füze rampası tespit etti.

11 DEAŞ MİLİTANI ÖLDÜRÜLDÜ

Fırtına obüsleriyle yapılan atışlarda iki füze rampası imha edilirken, 11 DEAŞ'lı terörist de öldürüldü. Türk topçu birilğinin atışları sonucu aynı bölgede DEAŞ'a ait üç katlı bir bina da yerle bir edildi. Bu bina içinde bulunduğu değerlendirilen 45 DEAŞ militanının akıbetinin ise bilinmediği bildirildi.