BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.441,24
HABER /  GÜNCEL

Türkiye şehitlerine ağlıyor!

Tunceli'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan İlhan Zerender ve andarma Astsubay Yıldırım Akbulut son yolculuğuna uğurlanıyor

Abone ol
ŞEHİTLERE SON GÖREV
 Tunceli'de şehit olan askerlerden Jandarma Astsubay Yıldırım Akbulut, İzmir Bergama'da son yolculuğuna uğurlanıyor.

Tunceli'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 20 yaşındaki er İlhan Zerender ve  andarma Astsubay Yıldırım Akbulut son yolculuğuna uğurlanıyor.

Er İlhan Zerender'in cenazesi memleketi Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Gelişen Köyü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Çatışmada şehit olan 3 askerden biri olan 20 yaşındaki İlhan Zerender'in cenazesi helikopterle ilçenin Ortaklar Karakolu'na getirildi. Şehit cenazesi buradan da askeri araçla Şemdinli ilçe merkezine 50 kilometre uzaklıkta, Irak sınırındaki Gelişen Köyü Ulaşan Mezrası'na getirildi. Şehidin caneze törenine, Hakkari Vali Yardımcısı Önder Bozkurt, Hakkari Tümen Komutanı Tümgeneral Şenol Alparslan, İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, Şemdinli 34'üncü Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Muharrem Metin Özbek, İlçe Kaymakamı Mesut Gençtürk, İl Müftüsü M. Faysal Geylani, daire amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞEHİTLERE SON GÖREV;