BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,84
HABER /  EKONOMİ

Türkiye Finans'a 4 ödül birden

Katılım bankası Türkiye Finans, dünyanın önde gelen ekonomi yayınlarından Global Banking and Finance Review tarafından 4 ayrı kategoride ödül almaya değer görüldü.

Abone ol

Katılım bankası Türkiye Finans, dünyanın önde gelen ekonomi yayınlarından Global Banking and Finance Review tarafından 4 ayrı kategoride ödül almaya değer görüldü.

Yenilikçi bankacılık uygulamaları, yatırım stratejileri ve sektöre yön veren gelişmeleri değerlendiren yayın, Türkiye Finans’a ‘Türkiye’nin En İyi Ortak Markalı Kredi Kartı’, ‘Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Perakende Bankası’, ‘Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Ticari Bankası’ ve ‘Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen KOBİ Bankası’ ödüllerini verdi.

Katılım bankacılığının öncüsü Türkiye Finans, Global Banking and Finance Review’dan 4 ayrı ödül birden almayı başardı. Dünyanın en önemli ekonomi yayınlarından biri olan ve 200’den fazla ülkede takip edilen yayın, Türkiye Finans’ın bireysel ve ticari bankacılıktaki başarılı çalışmalarını ödüllendirdi.

Global Banking and Finance Review, uluslararası finans piyasalarındaki başarıları, stratejileri, gelişimi ve ilham veren değişiklikleri değerlendiriyor. Türkiye Finans bu doğrultuda 2013 yılında ‘Türkiye’nin En İyi Ortak Markalı Kredi Kartı’, ‘Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Perakende Bankası’ , ‘Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Ticari Bankası’ ve ‘Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen KOBİ Bankası’ ödüllerinin sahibi oldu.

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, “Banka olarak, yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle Türkiye’da katılım bankacılığı sektörüne yön veriyor, aynı zamanda ülke ekonomisine katkı sağlamak için reel ekonomiye önemli destekler sunuyoruz. Böylelikle istikrarlı ve sürdürülebilir bir büyüme performansı sergiliyoruz. Bankacılık ve finans endüstrisindeki anahtar oyuncuları bir araya getiren ve sektörün önde gelen oyuncularını ödüllendiren Global Banking and Finance Review’dan 4 ödül birden kazanmak bizler için büyük önem taşıyor. Gösterdiğimiz üstün performansın uluslararası sektör profesyonelleri tarafından takdir edilmesinin gururunu yaşıyoruz. Bu ödüller banka olarak doğru stratejilerle ilerlediğimizi gösteriyor. Hedeflerimize emin adımlarla ilerlemek motivasyonumuzu artırıyor” diye konuştu.