BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,68
ALTIN 2.411,67
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Türkiye Aşkından vazgeçmiyor.

Türk okurunun daha çok tarihsel romanlarıyla tanıdığı Maalouf, üst sıraları zorlasa da AŞK yine bir numara

Abone ol

Konusu: Hayatlarımızın durgun gölünü dalgalandıran taş misali, yüzleşmek zorunda olduğumuz sıkıntılar, acılar… ve aşkın peşinde kat etmek zorunda olduğumuz zorlu yollar, ödediğimiz bedeller.

[PAGE]

Konusu: Türk okurunun daha çok tarihsel romanlarıyla tanıdığı Maalouf, bu kez 'medeniyetler çatışması' adı altında kuramsallaşıp yasallaşan ve dünyadaki bütün kültürler ve halklar için felakete yol açacak politikaları eleştiriyor.

[PAGE]

Konusu: Maraz, hiç beklemediği bir anda kendi karanlığında kalan genç bir kadının, Aslı'nın hikâyesi. Aniden tuzla buz olan bir evlilik ve sonrasında büyük bir hızla tersine dönmeye başlayan dünya…

[PAGE]

Konusu: Güçlü, başarılı ve çekici iş kadını Hayal, tutkuyla âşık olduğu genç, duyarlı, yakışıklı sevgilisi Uğur'u cinsel terapi yaptığı kadın hastalarıyla ne kadar paylaşabilecek? İkisinin de vazgeçemediği bu büyük aşkın öyküsünü bir solukta okuyacaksınız.

[PAGE]

Konusu: Yıldırım'ın kaleminden çıkan satırlar; Ahmet Cem Ersever'den Mehmet Ağar'a, Korkut Eken'den Abdullah Çatlı'ya, derin devlet hakkında bilinenleri farklı bir bakış açısıyla gözler önüne seriyor.

[PAGE]

Konusu: Dünya okurları tarafından geleceğe kalacak 50 yazar arasına seçilen tek Türk yazarı: Aslı Erdoğan ve 10 yıl aradan sonra ilk öykü kitabı Taş Bina ve Diğerleri… Listelerden düşmeyecek. Derin edebiyatı özleyenler için kaçırılmaz bir fırsat.

[PAGE]

Konusu: Belirli bir kalite ve konfor düzeyinde ama mütevazi, mimari ve dekorasyonda farklı, temizlik unsurundan taviz verilmeden seçildi bu 300'e yakın küçük otel. Bazen hoş bir anı, bazen otel sahibi ile yapılan sıcak sohbet, bazen güzel bir bahçe, bazen doğa, etkili oldu bu kitapta yer almalarında.

[PAGE]

Konusu: 37 farklı dilde 40 milyondan fazla satan 'Alacakaranlık' Serisinin yazarı Stephenie Meyer'den serinin son kitabı Şafak Vakti, milyonları büyüleyen bu romantik hikâyenin sırlarını ve gizemlerini aydınlatıyor.

[PAGE]

Konusu: Çölaşan'ın Hürriyet'ten kovulduktan sonra yazdığı üçüncü kitap. Kovulduk Ey Halkım Unutma Bizi ve Her Kuşun Eti Yenmez'in devamı.

[PAGE]

Konusu: Ünlü oyuncu ve yaşam koçu Aykut Oğut'un yeni kitabı EVRENDEN TORPİLİM VAR son yılların en "torpilli" testine konu oluyor... Siz hiç Evrenden Torpilli oldunuz mu? Her istediğiniz gerçekleşti mi? Veya isteklerinizin nasıl gerçekleştiği üzerine kafa yordunuz mu?