BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  EKONOMİ

Turkcellin yeni ürünleri bu merkezde

Turkcell'in, geliştirdiği yenilikçi ürün ve servislerin, mobil teknolojilerdeki son yenilikler ''Turkcell'li Yaşam Günleri'' ile Tepebaşı'ndaki merkez ofisde...

Abone ol

Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, tanıtım faaliyetlerini bundan böyle yılın tamamına yayarak ''Turkcell'li Yaşam Günleri'' başlığıyla sürdüreceklerini bildirdi.

Konuya ilişkin Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, Turkcell'in, geliştirdiği yenilikçi ürün ve servislerin, mobil teknolojilerdeki son yeniliklerin ''Turkcell'li Yaşam Günleri'' ile Tepebaşı'ndaki merkez ofisinde tanıttığı duyuruldu.

Açıklamada, ''Turkcell'li Yaşam Günleri''nin, bugün şirketin genel müdürlük binasında açılan showroom'da gerçekleştirildiği belirtildi.

Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, konuya ilişkin şu bilgileri verdi:

''Turkcell olarak, her zaman müşterilerimize dünyada ilk ya da öncü olan pek çok yeni ürün ve servis sunuyoruz. Bu yenilikçi ürünlerimizi de çeşitli etkinliklerle müşterilerimize tanıtıyoruz.

Tanıtım faaliyetlerimizi bundan böyle yılın tamamına yayarak 'Turkcell'li Yaşam Günleri' başlığıyla sürdüreceğiz. 3G teknolojisinin sağladığı hızlı mobil internet bize yepyeni bir dünya sunuyor ve Turkcell bu yeni dünyanın şekillenmesinde öncü rolü üstleniyor.

Müşterilerimize 3G ile Turkcell'li yaşamın kapılarını ardına kadar açtık. Gerek bireysel, gerek kurumsal müşterilerimiz bu kapının ardında hayatlarını kolaylaştırıp zenginleştirecek yepyeni ürünler ve servisler bulacak.''

Öztürkler, 3G'li yaşamda ikinci ayı doldurduklarını ifade ederek, ''Türkiye 3G'yi sevdi ve abonelerimiz bizi yıl sonu hedeflerimizin önüne geçirdi. İki ayda 3,5 milyon Turkcell'li 3G'ye geçti, 100 bini aşkın Turkcell VINN 3G modem, netbook ve notebook satıldı'' dedi.

İki ayda Turkcell 3G abonelerinin 7,5 milyon dakika görüntülü görüşme yaptığını, kişi başı data kullanımının 3 kat, toplam veri kullanımının 4 kat arttığını vurgulayan Öztürkler, abonelerin bu yoğun ilgisinden çok memnun olduklarını kaydetti.

EN BÜYÜKLER BİZİMLE ÇALIŞIYOR

Turkcell Servis ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar ise, Turkcell'in kurulduğu günden bu yana Ar-Ge'ye, inovasyona, yeniliğe önemli yatırımlar yaptığını vurguladı.

Bayrakdar, şunları kaydetti:

''Turkcell müşterilerine dokunduğu tüm süreçlerde fark yaratacak hizmet, ürün ve altyapılar geliştiriyor. 3G teknolojisi döneminde de, önceki dönemlerde olduğu gibi müşterilerimize en kaliteli ve en gelişmiş servisleri sunmaya devam ediyoruz. Turkcell Teknoloji ve tüm ekosistemimizde ürettiğimiz servis ve hizmetlerimizle dünyanın en saygın teknoloji şirketleri listelerine, dünya devleriyle birlikte giriyoruz.''

Turkcell Kurumsal Müşteriler Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Yener de 3G döneminde özellikle kurumsal müşteriler için Turkcell Teknoloji'de iş ortaklarıyla birlikte geliştirdikleri ürünlerin yaratacağı dünyayı tanımlayarak şunları ifade etti:

''Türkiye'nin en büyük 500 şirketinden 457'si Turkcell ile çalışıyor. Yenilikçi ürün ve servislerimiz tüm kurumların iş yapış biçimlerini değiştiriyor; verimliliklerini artırıyor, her birine kendi sektöründe rekabet avantajı sağlıyor.''

Açıklamada, ''Turkcell'li Yaşam Günleri'' etkinliği çerçevesinde oluşturulan alanda; Turkcell'in lokasyon bazlı servislerinin, telemetri uygulamalarının, Konuşan İlanın, Mobil Cüzdanın, Mobil Ödemenin, Sağlık 365 gibi yenilikçi ürün ve servislerinin tanıtıldığı kaydedildi.