BIST 9.713
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.429,40
HABER /  GÜNCEL

Türkçeleriyle resmen Barçaladılar!

Türk Hava Yolları'nın sporsoru olduğu FC Barcelona takımının oyuncuları Türkçe konuşursa...

Abone ol

Türk Hava Yolları'nın sponsoru olduğu FC Barcelona'nın dünyaca ünlü futbolcuları, geçtiğimiz günlerde Antalya'da gerçekleştirilen Türk Hava Yolları Yönetim Zirvesi için çekilen filmi sosyal medya ortamında paylaşıldı.

Türkçe konuşmaya çalışan futbolcuların kamera arkası görüntüleri ve Xavi Hernandez'in Türkçe "Tek rakibim Turkish Airlines" demesi güldürdü.

Xavi Hernandez, Eric Abidal, Sergio Busquets, Javier Mascherano, Pedro Rodriguez, Dani Alves, Cesa Fabregas, Andres İniesta, Gerard Pique, Lionel Messi gibi yıldız futbolcuların, herhangi bir ücret almadan, Türk Hava Yolları için kamera karşısına geçtiği film de FC Barcelona takımı ve Türk Hava Yolları'nın zirve macerasını özdeşleştirildi.

Filmde futbolcular, kendi dillerinde söyledikleri; "Bir kez kazanırsan galip olursun. Tekrar kazanırsan şampiyon olursun!" "Kazanırsın ya da kaybedersin. Bu oyunun tek galibi var!" "Gözünü toptan ayırma!" "En iyi savunma saldırıdır. Agresif ol!" "Asla vazgeçme!" "Güçlü ol!" "Sahada ayak basmadık yer bırakma!" "Hızlı ol. Kendinle yarış!" "Hiçbir fırsatı kaçırma!" "Takım ruhuna inan!" mesajlarıyla, taktikler veriyor. Barcelonalı futbolculardan Xavi Hernandez, filmin eğlenceli finalinde çoğunlukla otomobillerin arkasında gördüğümüz, "Tek Rakibim Turkish Airlines" diyerek güldürüyor.

Türk Hava Yolları'nın Yönetim Zirvesi 13-14 Ocak tarihlerinde, Antalya'da gerçekleştirilmişti. "Asıl Maç Şimdi" sloganıyla düzenlenen zirveye Türk Hava Yolları'nın dünyanın farklı noktalarındaki tüm yöneticileri ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek katılmıştı.

KAMERA ARKASI DAHA DA KOMİK...