BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Türk radyolarında bir ilk yaşandı

Karadeniz FM’nin genç, yetenekli ve sempatik sunucu Adem Metan, Türk radyolarında bir ilki gerçekleştirdi.

Abone ol

Karadeniz FM’nin genç, yetenekli ve sempatik sunucu Adem Metan, Türk radyolarında bir ilki gerçekleştirdi.. Beş yıldır her sabah saat 06.45-09.00 arası yayın yapan Metan, bugünkü yayınında (Çarşamba) radyolarda program yapan 20 sunucuyu canlı yayına alarak sezon finalini gerçekleştirdi.

Karadeniz FM’in sevilen ünlü sunucusu Adem Metan, Türk radyolarında bir ilk gerçekleştirdi.. Radyoculuğunun yanı sıra birçok sosyal projelerde de yer alan ve dikkatleri üzerine çeken Metan, radyolarda sezon finali kavramını başlatmak için bugünkü yayınında 20 farklı radyocuya canlı yayında bağladı. Tatlı bir rekabet yaşadığı radyocu arkadaşlarıyla yayında kısa bir söyleşi yaparak sezon finalini gerçekleştirdi.Aynı zamanda Şişli belediye Başkanu Mustafa Sarıgülde yayına bağlananlar arasındaydı.

DİNLİYECİLERİNİ SEYAHAT ETTİRDİ

Karadeniz FM’de (98.2) 06.45-09.00 saatleri arasında AdemMetan’show”  adlı yayınını gerçekleştiren Metan, farklı bir sunum tarzıyla dünya ve ülke gündeminden haberleri dinleyicilerine ulaştırıyor. Yoğun bir hayran kitlesine sahip olan Adem Metan, şu ana kadar yaklaşık 300 dinleyicisini sponsorlar bularak Çanakkale, Konya, Nevşehir ve Ankara’ya gönderdi. Bazı dinleyicilerini de helikopterle İstanbul’u gökyüzünden görmesini sağladı.

DEPREMDE VAN’A GİDEN İLK RADYOCU

Son yıllarda radyo programcılığının yanında sosyal projelerde de adından sıkça söz ettiren Metan, ‘Sihirli mikrofon ödülleri’ organizasyonunu gerçekleştirerek, radyocu meslektaşlarını gündeme getirdi. Van depremine ilk giden radyocu olarak da bilinen Adem Metan, yaşanan olayları dinleyicileri anında ulaştırarak yardım gönderilmesini sağladı.

İLK DEFA KARADENİZFM’DE

Geçmişte radyolarda yetişen önemli isimlerin, Türkiye gündemine yön veren etkili bir bir kimlikleri olduklarını belirten Adem Metan, “Radyo yayıncılığında önemli adımlar atmış geçmişi başarılar ile dolu değerli isimleri örnek alıyoruz. Yeni jenerasyon olarak bizlerde radyo dünyasında etkin olabilmek için farklı sosyal projeler üretmeye çalışıyoruz. Yayın dünyasında önemli yeri olan ancak gündeme bir türlü gelemeyen radyocu arkadaşlarımızla sevgi ve kardeşlik çerçevesinde birçok işi başaracağımıza inanıyorum. Radyo dünyasında sezon finali diye bir konsept yoktur. Bunu ilk defa ben Karadeniz FM’de gerçekleştireceğim. Farklı radyolarda program yapan 20 arkadaşımızı canlı yayına alarak sohbet edip sezonu kapatacağız” diye konuştu.

Sezon finalini gerçekleştirecek olan ünlü radyocu yeni yayın dönemine Eylül ayında başlayacak.

İKİ KİTAP ÜÇ ÖDÜL

2007 yılında radyo yayıncılığına başlayan yazar ve komedyenlik özelliği de bulunan Adem Metan ‘Hayata dair özlü sözler’ ve ‘Senden bir parça’ isimli iki kitabı yayın hayatına kazandırdı.

Topluma duyarlı, sorumluluk sahibi, sosyal çevreye ve iletişime önem veren Metan TÜREV’den Yılın Başarılı Proje Ödülü,Kızılay’dan Yılın En Pozitif Radyocusu Ödülü, URB’den ise Yılın En Sosyal Radyocusu Ödülü’ne layık görüldü