BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Turist cinayeti zanlıları kuzenmiş

Nevşehir’in Göreme beldesinde bir Japon turistin öldürülmesi, diğerinin de yaralanması olayının katil zanlısı F.U.’nun, kuzeni olduğu öğreni...

Abone ol

Nevşehir’in Göreme beldesinde bir Japon turistin öldürülmesi, diğerinin de yaralanması olayının katil zanlısı F.U.’nun, kuzeni olduğu öğrenilen M.V.D.’yi polise ihbar ettiği ortaya çıktı.
Zemi vadisinde Mai Kurkiharac’ın öldürülmesi, Hoshie Teramatsu’nun ağır yaralanması ile ilgili olayda şaşırtıcı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Olay sonrasında yakalanarak gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan M.V.D.’nin yapılan bir ihbar sonrasında yakalandığı öğrenildi.
Sabah saatlerinde olayın asıl faili olarak yakalanan F.U.’nun yaklaşık 2.5 saat süren sorgusu sonrasında, Mai Kurkiharac’ın öldürülmesi, Hoshie Teramatsu’nun yaralanması olayı tüm ayrıntılarıyla ortaya çıktı.
Zanlı F.U. olay günü Mai Kurkiharac ve Hoshie Teramatsu’nun arabasına çarpması sonucunda tartıştığı ve çıkardığı bıçak ile rastgele turistlere saldırdığını itiraf etti. Bıçakladığı turistlerden birine 50 UN 017 plakalı otomobilde tecavüz ettiğini de kabullenen F.U.’nun, olayda kullandığı bıçağı Kızılırmak nehrine attığı öğrenilirken, olayda ilk yakalanan M.V.D.’yi de polise ihbar ettiği ortaya çıktı. Zanlı F.U. ile M.V.D.’nin kuzen oldukları ortaya çıkarken, cinayeti F.U.’nun işlediğinin kesinlik kazandığı bildirildi.
(İHA)