BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.429,38
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Turhal'da asfaltlama seferberliği

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, olumsuz hava şartlarına rağmen 7 bin tonun üzerinde asfalt dökülerek yol çalışması yapıldığını kaydetti.

Abone ol

Turhal Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mimar Sinan Mahallesinde yapılan asfalt çalışmaları ile Yavşan Caddesi'nde devam eden orta refüj yapım çalışmalarını Başkan Gözen yerinde inceledi.

Başkan Gözen, olumsuz hava şartlarına rağmen başta asfalt olmak üzere Turhal genelinde belediye olarak çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydetti. Belediye olarak asfalt yol yapımına önem verdiklerini belirten Başkan Gözen, Turhal genelinde devam eden asfalt çalışmalarını adım adım takip ettiklerini belirten Başkan Gözen, "Daha hızlı ve kaliteli bir çalışmanın sağlanabilmesi adına sürekli asfalt yapımına devam eden ekiplerin yanındayız.

Olumsuz hava şartlarına rağmen planladığımız hedeflerin çizgisinde gidiyoruz. Şu ana kadar yaklaşık 7 bin tonun üzerinde bir asfalt dökmüş durumdayız. Yağmur yağışları sona erip tam anlamıyla yaz mevsimini yaşamaya başladığımız günlerde günlük 800 ila bin ton asfalt yapmayı hedefliyoruz. Bu da bizim yılsonuna kadar hedeflerimize ulaşabilmemiz anlamına gelir"
dedi.

Turhal Belediyesi için 2010 yılının hizmet alanında önemli bir yıl olduğuna dikkat çeken Başkan Gözen, "Tüm ekiplerimiz büyük bir özveriyle Turhal Halkının en iyi şartlarda yaşayabilmeleri ve modern bir şehir olma yolunda çalışıyorlar. Yavşan Caddesi önemli caddelerimizden birisidir. Burada her yoğun yağmur yağışı sonrası su birikintileri meydana geliyordu. Şu anda ekiplerimiz oldukça geniş olan bu cadde boyunca orta refüj çalışması yapıyorlar.

Ama sadece orta refüj yapmak sorunu çözmeye yetmiyor, yağmursuyu ve kanalizasyon sistemini de tamamladık. Aydınlatma sistemleri de yapıldıktan sonra bu yolumuz çok güzel bir görünüme kavuşacak" diye konuştu.