BIST 10.190
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.381,16
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Turgutluspor Cafer Orbay'a emanet

Turgutluspor'da gerçekleştirilen kongrenin ardından kırmızı siyahlı yönetim takımın başına eski Fenerbahçeli futbolcu Cafer Orbay’ı getirme kararı aldı.

Abone ol

Turgutluspor'da gerçekleştirilen kongrenin ardından teknik direktörlük arayışı için toplanan kırmızı siyahlı yönetim, 3-4 aday arasından ortak karar ile yeni sezonda takımın başına eski Fenerbahçeli futbolcu Cafer Orbay’ı getirme kararı aldı.

Turgutlu Toprakspor’da futbola başlayan Turgutluspor, İnegölspor, Fenerbehçe, Karşıyaka gibi takımların formasını giyen ve Aydınspor ile Nazillispor’da yardımcı antrenörlük yaptıktan sonra son yıllarda Denizlispor’un izleme komitesinde yer alan Cafer Orbay ile el sıkışıldığı ve Pazartesi Günü Orbay’ın Turgutlu’ya gelerek resmi imza atacağı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak kulüp başkanı Murat Ayhan: “ Perşembe günü yönetim kurulumuz teknik direktör konusunu netleştirmek amaçlı toplandı. Yaptığımız toplantı sonrasında Cafer Orbay ismi ön plana çıktı.

Turgutlulu ve Turgutluspor’u iyi tanıyan biri olan Orbay’ın takımımıza faydalı olacağı düşüncesi ile kendisini takımımızın başına getirme kararı aldık. Şimdi camia olarak teknik direktörümüze ve takımımıza sahip çıkmamız ve başarı için kenetlenmemiz gerekir.

Pazartesi günü Orbay ile resmi sözleşme imzalamayı planlıyoruz ve hemen ardından teknik direktörümüzün hazırlayacağı rapor doğrultusunda iç ve dış transfere başlayacağız.” şeklinde konuştu

Öte yandan Turgutluspor'un başına geçecek olan Cafer Orbay’ın yardımcıları ve kaleci antrenörünü Turgutlu dışından isimlerden oluşturacağı ve Pazartesi günü bu isimlerinde belirleneceği açıklandı.