BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.307,82
HABER /  GÜNCEL

Tunceli-Erzincan yolunu kesen PKK'lıların yeni görüntüleri

Tunceli'de yolu keserek 3 kamyonu yakan PKK'lıların eylemi cep telefonu tarafından saniye saniye kaydedildi. Vatandaşların "Biji serok Apo" sloganları dikkat çekti.

Abone ol

Tunceli'de yol keserek araçlardan indirdikleri insanlara terör örgütü propagandası yaptıktan sonra 3 kamyonu yakan teröristlerin eylemi cep telefonu tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, 31 Temmuz 2015 tarihi akşam saatlerinde Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolunu kesen bir grup terörist, durdurdukları araçlarda bulunan vatandaşları indirip bir bölgede topladı. Karayolu yanında vatandaşları bir araya toplayan teröristler bir süre terör örgütü propagandası yaptı. Teröristlerden biri propaganda yaparken, diğerleri ise karayolunu gören noktalarda ormanlık alanda saklandı.

PKK TUNCELİ-ERZİNCAN YOLUNU KESİP ARAÇ YAKTI-FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYINIZ 

"BİJİ SEROK APO" SLOGANLARI...

Teröristlerin propagandasının ardından vatandaşların "biji serok Apo" sloganları atması dikkat çekti.
 
3 ARACI YAKTILAR

Bir süre vatandaşlara propaganda yapan teröristler daha sonra karayolunda durdurdukları özel bir şirkete ait 3 kamyonu ateşe vererek yaktı. Propaganda ve kamyonların yakılma anı ise saniye saniye cep telefonu tarafından kaydedildi. Dehşet anlarının kaydedildiği görüntülerde teröristlerin araçları yaktıktan sonra bölgeden uzaklaştığı görüldü.

tunceli-erzincan-yolu-pkk.jpg

YOL 6 GÜNDÜR ULAŞIMA KAPALI

Öte yandan Tunceli Valiliği tarafından Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolunun teröristler tarafından kesilmesinden dolayı yaşanabilecek can ve mal güvenliği nedeniyle 6 gün önce ulaşıma kapatmıştı. Güvenlik gerekçesiyle kapatılan karoyulunda 6 gündür ulaşım sağlanmıyor.