BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Tüm Türkiye üzüldü

Trabzonspor’dan sezon başında Beşiktaş’a transfer olan kaleci Tolga Zengin’in annesi Melek Zengin, bugün Trabzon’da tedavi gördüğü hastanede...

Abone ol

Trabzonspor’dan sezon başında Beşiktaş’a transfer olan kaleci Tolga Zengin’in annesi Melek Zengin, bugün Trabzon’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Karadeniz Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Onkoloji Servisi’nde tedavi gören annesini görmek için dün teknik direktörü Slaven Bilic’ten izin alarak Trabzon’a gelen ve bugün annesi ile son kez tedavi gördüğü hastanede görüşen Tolga Zengin’in hastaneden ayrılmasından kısa bir süre sonra annesinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Annesini ziyaret edip İstanbul uçağına binen kaleci Tolga’nın annesinin vefatından haberi olmadığı öğrenildi.
Öte yandan Trabzonspor Kulübü eski kalecilerinin acısına ortak olarak kulüp sitesinden bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Eski Kaptanımız Tolga Zengin’in annesi Melek Zengin’in vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Melek Zengin’e Yüce Allah’tan rahmet, başta Tolga Zengin olmak üzere, tüm kederli ailesine başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.
(İHA)