BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Tülün okulda sorun dinledi

Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün ilçedeki okul aile birliği üyeleri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Abone ol

Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, İstanbul Milletvekili Canan Kalsın ve Sarıyer AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte ilçedeki okul aile birliği üyeleri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Bahar Country’de düzenlenen toplantıda okul aile birlikleri üyeleriyle bir araya gelen Başkan Yusuf Tülün; Sarıyer’de eğitim ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar anlattı.

Eğitime desteğimiz devam edecek

Tüm çocukların Türkiye’nin geleceği olduğunu, bu yüzden çocuklarımızın eğitimlerini her yönüyle eksiksiz almalarını istediğini belirten Başkan Yusuf Tülün, ‘ Biz belediye olarak göreve geldiğimizden bu yana her yıl eğitim ve öğretim yılı başlamadan biz çalışmalarımızı başlatıyoruz. İlçemizdeki okulların iç ve dış cephelerini boyayıp, bahçe bakımlarını yaparak, öğrencilerimiz yeni öğretim yılına boyanmış, bakımı yapılmış temiz okullarda eğitime başlamalarını sağlıyoruz. Şu ana kadar 27 okulumuza laboratuar, 18 okulumuza ise kütüphane yaptık. Bu projemizle tüm okullarımıza Kütüphane ve laboratuar kazandıracağız. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor. Yine her yıl olduğu gibi öğrencilerimize burs ve içerisinde kırtasiye malzemesinin de bulunduğu çanta yardımı yapıyoruz. Her zaman eğitime olan desteğimiz devam edecek.’dedi.

Toplantıya katılan İstanbul 2. bölge Milletvekili Canan Kalsın Sarıyer’in bütün sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirterek, ‘ Özellikle geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimiyle ilgili yapabilecek her türlü yardıma hazırım.’ dedi.