BIST 10.628
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.430,69
HABER /  GÜNCEL

Tuhaf trafik kazaları Mobese'de

Türkiye'nin bir çok bölgesinde trafik kurallarına uymayan dikkatsiz sürücülerin neden olduğu kazalar, Mobese görüntülerine yansıdı.

Abone ol

Eskişehir'de 2 motosiklet sürücüsünün yayalara çarpma anı mobese görüntülerine yansırken, Malatya'da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, kaldırıma çarpıp, kavşakta kendi ekseni etrafında dönerek durabildi.

Kaldırımda yürüyen bir kadına ise hızla gelen bir minibüs çarpıp altına altı. Yine Malatya'da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, yolda zigzaglar çizip, kamyona çarparken, kavşaktan geçmeye çalışan 3 yayadan birine otomobil çarptı.

Hatay'da bir kavşaktaki araçların kaza görüntüleri ile Elazığ'da dikkatsiz motorsiklet sürücüsünÜN hızla gelen otomobile, yine aynı kavşakta dikkatsiz sürücülerin çarpışma anı mobeseye böyle yansıdı. Çankırı'da dikkatsiz 2 motosiklet sürücüsünün davetiye çıkardığı kazalarla birlikte Yalova'da aynı istikamette giden sebze-meyve yüklü otomobil, aniden kamyonun önüne geçip sürüklendi. Yalova'da yina aynı istikamette seyreden otomobil ile minibüsün ilginç kaza görüntüleri kameralara yansıdı.

Ordu'da hız limtini aşarak kontrolü kaybeden araç sürücüleri kazalara neden olurken, Antalya ve Elazığ'daki araçların kaza görüntüleri mobeseye takıldı.