BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  MEDYA

Tuğba Özay şok etti ünlü isim için Survivor bittti mi?

Tuğba Özay Survivor adasında geçirdiği baygınlıkla gecenin olayı oldu. Peki Tuğba Özay kimdir ne oldu Survivor yarışmasına sebep olacak bir sağlık sorunu mu var?

Abone ol

Survivor adasında Semih Öztürk'ün ardından Tuğba Özay bayılıp yere düştü. Tuğbla Özay'ın beklenmedik baygınlığı endişe yarattı. Peki Tuğba Özay'ın rahatsızlığı neydi dahası Survivor'dan ayrılmasına sebep olabilecek bir sağlık sorunu mu vardı?

Bu soruların yanıtı Survivor adasında dün akşam ortaya çıktı. Tuğba Özay bayılınca ada doktoru koşarak geldi. Tuğba Özay'ı su ile ayıltan doktor kontrollerini de yaptı.

TUĞBA ÖZAY'IN RAHATSIZLIĞI NE SON DURUMU?

Alp Kırşan Tuğba Özay'ın sağlık durumu hakkında sonradan bilgi verdi. Tuğba Özay'ın ada şartları sebebiyle baygınlık geçirdiği ortaya çıktı. Survivor'dan ayrılmasına sebep olacak bir sağlık sorunu olmadığı belirlenen ünlü isim yarışlara geri döndü.

TUĞBA ÖZAY GÖZÜNÜ AÇAR AÇMAZ...

Tuğba Özay bayılmadan önce ünlüler takımı son atışını yapmış ve ödülü kazanmıştı. Tam o anda bayılan Tuğba Özay gözünü ilk açtığı anda 'kazandık mı' diye sordu.

Takım arkadaşlarından özür dileyen Tuğba Özay rahatsızlığıyla ilgili olarak "Bu sabah belki yediğimiz şeyler ters etki yarattı. Bir an gözüm karardı. Seda'ya tutunmaya çalıştığımı hatırlıyorum sonrası yok' dedi.

SURVİVOR 2016 SON BÖLÜM ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Tuğba Özay'ın baygınlık geçirmesine sebep olan ödül oyununu son dakikada ünlüler takımı aldı. Böyleci ünlüler 4 oyunu üst üste kazanmış oldular. Kıran kırana geçen ödül oyununu kaptıran gönüllüler takımı açlıktan dağılmanın eşiğine geldi. İşte Survivor son bölümündeki ödül oyunu;