BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.427,85
HABER /  MEDYA

Tuğba bombayı patlattı gitti! Atakan ve Semih...

Survivor'dan elenen son isim Tuğba Özay oldu. Ünlüler SMS oylama sonuçlarına göre en düşük puanı alarak elenen Tuğba Özay Survivor bombalarını ard arda patlattı.

Abone ol

Survivor Ünlüler takımından son elenen isim iddialı isim Tuğba Özay oldu. Türkiye'ye dönmeden önce Survivor sorularını cevaplayan Tuğba Özay bomba açıklamaları ard arda yaptı.

Semih ile Atakan arasında diş geçirme savaşlarının çok yakında başlayacağını söyleyen Özay flaş iddialarda bulundu...

NAGİHAN İLE DOSTLUĞUMUZ..

Nagihan ile 2 ay boyunca çok güzel bir dostluğumuz vardı. Yılmaz gitmeden birkaç gün önce bu arkadaşlık yön değiştirmeye başladı ve devam etti. Önce Atakan, sonra Yattara, sonra Atakan ve Yattara. Daha sonra da herkes hakkında bir şeyler söyledi. Beni üzmenin dışında kendisini kötü bir pozisyona soktu.

Takım için Atakan önderliğinde demek doğru olmaz. Konsey öncesinde ben konuşma yapmıştım '7 kişi olarak biz birleşme partisine gitmek istiyorsak aramızdaki güçlü kişileri potaya sokalım' dedim. İsterdim ki Atakan kendisini potaya soksun. Kendime güveniryordum..

Adada psikolojiler değişiyordu anlık duygular yaşıyorduk.  Yılmaz ile hemen herkes tartışmıştı. Eda ile çok kişinin tartıştğına şahidim. Nagihan hemen herkesle tartıştı. Yunus aynı şekilde.. Yani tartışmayan kimse kalmadı diyebilrim. Tek kişiyi hedef göstermek doğru olmaz.

Semih'in ünlüler takımına geçmesi en başta kendisi açısından iyi oldu. Huzura erdi, en azından şuan için. Bu takımda kendini iyi ifade etmeye başladı. Atakan ve Semih arasında düşmanlık demeyeyim ama iki güçlü rakip olacak. Birbirlerine diş geçirmeye başlayacaklar.

Nagihan ile yaşadığımız tartışmaların özünde Nagihan'ın kendine güvensiz oluşu ve sürekli kendisinin kıskanıldığını düşenmesi var. Nagihan karşı tarafı pek dinlemeyen birisi. Umarım Nagihan'ın bu kadar performası karşısında istediği sonucu elde edebilir. Nagihan'ın duruşundaki yanlışlar nedeniyle halkın gözünde yükselir mi bilmiyorum.

Ezgi tek başına var olmadı. Atakan'ın gölgesinde hareket etti. Hiç potaya çıkmamıştı ilk kez ben çıkardım o zaman da çılgına dönmüşlerdi zaten. 

TUĞBA ÖZAY ELENİNCE NE DEDİ?

Ağlayarak konuşan Tuğba Özay elenmesiyle ilgili şunları söyledi;

-"Buradaki yarış kadar buradaki duruş da önemliydi. Umarım ülkeme dönünce sokaktaki insanlar bana şunun hakkında şöyle dedikodus yapmasaydınız demezler. Benim için en önemli şey bunun söylenmeyecek olması. Sadece burda yaşanıyor sanıyoruz bazı şeyleri. Ne olursa olsun değerlerimize kendimize sahip çıkalım. "

ACUN ILICALI TUĞBA ÖZAY İÇİN NE DEDİ?

'Çok az yarışmacıya söylediğim şeyi sana söyleyeceğim' diyen Acun Ilıcalı ise Tuğba Özay hakkında şunları söyledi;

-'Çok insanın gönlünü kazandın. Seni tanımayan bir çok insan seni tanıdı. buna ben de dahilim. Bence örnek yarışmacılardan biri oldun nezaketinden hiç taviz vermedin'.