BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,01
ALTIN 2.318,81
HABER /  GÜNCEL

TSK'nın hava harekatında 80'den fazla terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetlerince, hafta başında Irak'ın kuzeyindeki Asos bölgesinde düzenlenen hava harekatında 80'in üzerinde terörist etkisiz hale getirildi.

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetlerince, hafta başında Irak'ın kuzeyindeki Asos bölgesinde düzenlenen hava harekatında 80'in üzerinde teröristin etkisiz hale getirildiği, bir cephanelik, sığınak ve mağaralarla iki silahlı aracın etkisiz hale getirildiği tespit edildi.

Irak'ın kuzeyindeki Asos bölgesine düzenlenen hava harekatında aralarında bölge sorumlularının da yer aldığı 80'in üzerinde teröristin etkisiz hale getirildiği tespit edildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmede, 27 Kasım'da Irak kuzeyindeki Asos bölgesine hava harekatı icra edildiği hatırlatıldı.

Harekatın sonuçlarına ilişkin bölgeden elde edilen ilk bilgilere göre, içinde bölge sorumlularının da yer aldığı 80'den fazla terörist etkisiz hale getirildi, büyük bir cephanelik, silahlı iki araç ve örgüt tarafından kullanılan sığınak ve barınakların büyük oranda tahrip edildi.

Harekat sonucu çok sayıda yaralı teröristin bulunduğu, bu kapsamda öldürülen terörist sayısının daha da artabileceği belirtildi.