BIST 10.231
DOLAR 32,34
EURO 34,79
ALTIN 2.389,84
HABER /  DÜNYA

Trump sağlık durumunu Dr Öz'e anlattı

Trump, sağlık kontrollerinin sonuçlarını ABD'de yaşayan Türk asıllı ünlü doktor Öz'ün programında açıkladı.

Abone ol

Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, başkanlık yarışında merak edilen sağlık kontrollerinin sonuçlarını ABD'de yaşayan Türk asıllı ünlü doktor Mehmet Öz'ün programında açıkladı.

Trump'ın sağlık durumu ve sağlık kontrollerinin sonuçlarıyla ilgili Öz'e verdiği röportaj, Amerikan Fox kanalının gündüz kuşağında yayınlanacak.

Doktor Öz, başkan adayı Trump'ın geçen hafta yaptırdığı ve ABD basınında merak edilen sağlık kontrolünün sonuçlarını değerlendirdi.

Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton'a zatürre teşhisi konulmasının ardından, Trump'ın sağlık durumu da merak ediliyordu.


Clinton fenalaştı

New York'ta 11 Eylül 2001'de düzenlenen terör saldırısıyla yıkılan Dünya Ticaret Merkezi'nin (İkiz Kuleler) bulunduğu yerdeki anma törenine katılan Clinton törenden erken ayrıldı.Açık ve güneşli bir havada gerçekleştirilen 11 Eylül'ü anma törenlerine sabah saat 9:30'da gelen Clinton'ın aşırı sıcaktan etkilendiği belirtildi. Clinton kampanyasından yapılan açıklamada, Clinton'ın 11 Eylül saldırılarında hayatını kaybedenleri anmak ve ailelerini selamlamak için anma törenlerine katıldığı ve tören alanında 1 saat 30 dakika kaldıktan sonra ayrıldığı kaydedildi.Tören sırasında Clinton'ı hararet bastığı belirtilen açıklamada, başkan adayının bu nedenle kızının dairesine giderek istirahata çekildiği ifade edildi. Açıklamada Clinton'ın şu an kendini "çok daha iyi hissettiği" belirtildi.Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı Donald Trump'ın seçim kampanyası üyeleri, Clinton'ın ABD başkanlığı için sağlık açısından elverişsiz olduğunu iddia ediyordu. 2012'de daha ciddi bir rahatsızlık yaşayan Clinton, bayılarak beyin sarsıntısı geçirmiş, doktorlar Clinton'un rahatsızlığını, mide virüsü ve aşırı su kaybı olarak göstermişti.


Adayların sağlık durumları tartışma konusu
ABD'de başkanlık seçimlerine iki aydan kısa bir süre kala başkan adayları Clinton ve Trump'ın sağlık durumları Amerikan medyasında tekrar tartışma konusu oldu.