BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.504,85
HABER /  DÜNYA

Trenin çarptığı kadın öldü

Konya’da raylar üzerinden karşı tarafa geçmek isteyen bir kadın, hızlandırılmış trenin çarpması sonucu hayatını kaybetti. <br/>Kaza, saat 10...

Abone ol

Konya’da raylar üzerinden karşı tarafa geçmek isteyen bir kadın, hızlandırılmış trenin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Kaza, saat 10.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Loras Mahallesi Yolağzı Sokak ile 15376 Sokağın birleştiği hemzemin geçit yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya-Karaman seferini yapan makinist Halim Paşa T. (46) yönetimindeki hızlandırılmış tren, yaya geçişinin yasak olduğu raylar üzerinde kimliği belirlenemeyen 50 yaşlarındaki kadına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle metrelerce uzağa fırlayan kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Polislerin yaptığı incelemede, kadının üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadı. Bunun üzerine polisler, ölen kadının yüzünü mahalledeki kadınlara göstererek teşhis ettirmeye çalıştı. Mahalle sakinlerinin de kadını tanımaması üzerine hayatını kaybeden kadının cesedi, otopsi için Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kaza sonrası yaklaşık bir saat duran tren seferleri, cesedin kaldırılmasıyla tekrar başladı. Kazaya karışan makinist ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Ölen kadının tel örgülerin açık olan bölümünden rayların olduğu alana geçtiği belirlendi. Kadının trenin önüne atlayarak intihar edip etmediği de araştırılıyor.
(İHA)