BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Transferleri kampa yetiştirmek istiyoruz

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, takıma daha takviye yapacaklarını ve transferleri kampa yetiştirmek istediklerini söyledi. <br/>Bur...

Abone ol

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, takıma daha takviye yapacaklarını ve transferleri kampa yetiştirmek istediklerini söyledi.
Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Özlüce Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Transfer çalışmalarını değerlendiren Körüstan, "İnşallah çok iyi olacak. Bu sene zaman kısıtlı. Bugün iki transferi gördünüz. Orta sahaya da transfer yapmak istiyoruz. Başka transferler de olacak. Ama en önemli transferimiz orta saha. Bununla ilgili 3-4 adayımız var. Çalışmalarımız devam ediyor. Bir tane yabancı hakkımız var. Onu da orta saha için kullanacağız. En kısa sürede transferlerimizi tamamlayıp, maçlara yetiştirmek istiyoruz" dedi.

"HOLMEN İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"
Transfer ile ilgili isim vermek istemediğini belirten Körüstan, "Basında çıktığı için Holmen’i söyleyebilirim. Holmen ile ilgili çalışmalarımız var. Fenerbahçe’den ret cevabı aldık. Ama umutlarımız var. Çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

"BATALLA VE PİNTO’YA GELEN TEKLİF YOK"
Basın mensuplarının, olaylı bir şekilde takımdan ayrılan Arjantinli futbolcu Batalla ile ilgili soruları üzerine Körüstan, "Batalla ile ilgili bize gelen teklif yok. Biz de basından takip ediyoruz. Ciddi olarak Pinto ve Batalla ile ilgili teklif yok. Diğer futbolculara da yok. Daha önce hocanın da dediği gibi Hakan Aslantaş ayrılmak istiyor. Onun dışında birkaç tane genç arkadaşımız daha var. Diğer oyunculara teklif gelirse bakılır" cevabını verdi.

"İLK YARIYI İSTEDİĞİMİZ YERDE BİTİREMEDİK"
İlk yarıyı da değerlendiren Körüstan, şöyle konuştu:
"İlk yarıyı isteğimiz yerde bitiremedik. 4-5 puan daha fazla alabilirdik. İkinci yarı çok daha iyi olacağını kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek, hatta kupayı almak istiyoruz. Ligde de UEFA kupasına gidecek takım oluşturmak istiyoruz. Son 6-7 haftadır takımımız çok iyi futbol oynuyor. Bunu da herkes gördü. En iyi şekilde ligi tamamlayacağımızı düşünüyoruz."

"TRANSFERLERİ KAMPA YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ"
Körüstan, transferleri kampa yetiştirmek istediklerini vurgulayarak, "Yabancı transferler hemen netleşmiyor. Onun için alternatif de fazla. Ara transfer dönemi yoğun oluşuyor. Holmen ile ilgili konuştum. İsim söylemek istemiyorum" şeklinde konuştu.
(İHA)