BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Trafikte yok böyle bir ölüm

İstanbul'da dün akşam saatlerinde akıllara durgunluk veren bir kaza yaşandı. Sürücünün ölüm şekli şoke etti.

Abone ol

İstanbul Ümraniye'de aşırı hız sonucu meydana gelen trafik kazasında, bariyerlere çarpan araçtan fırlayan şahıs, 20 metre uzakta yol kenarındaki bir binanın 2. katınının penceresine çarparak hayatını kaybetti.

20 METRE SAVRULDU

Üsküdar’dan Ümraniye yönüne giden Rahmi Öz (27), dün akşam saat 21.00 sıralarında otomobille Tantavi Tüneli’nde aşırı hız yaptı. Tünelin bitiminde hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarparak, yaklaşık 20 metre savruldu. Ağaca çarparak duran otomibilin camından dışarı fırlayan Öz, bir evin ikinci kat duvarına çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Öz'ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Kaza sonrası otomobilde sıkışan Vedat ve Sedat Soylu ise itfaiye tarafından kurtarılarak, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

ÇARPTIĞI YERİN DUVARI KIRILDI

Görgü tanıklarının iddasına göre, sürücü Öz, şiddetli çarpmanın etkisiyle araçtan fırlayarak yol kenarındaki bir binanın 2. katının penceresine çarptı. Öz'ün ceseti kaza yapan aracından metrelerce uzakta bulundu. Öz'ün çarptığı iddia edilen evin camları kırıldı, duvarlarında da hasar oluştu. Evde bulunan bir görgü tanığı, "Bugün taşındık, bir anda büyük bir gürültü oldu. Deprem oldu sandım. Bir de aşağı baktım ki yerde birisi yatıyor. Çocuk mu çarptı, araç parçasımı göremedim. Ölen çocuğa da çok üzüldüm." diye konuştu.

Bir başka görgü tanığı ise, aracın tünelden çok hızlı çıktığını ve kaza sırasında araçtan birinin fırlayarak, binanın 2. katına çarptığını söyledi. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.