BIST 10.567
DOLAR 32,25
EURO 35,01
ALTIN 2.481,77
HABER /  DÜNYA

Trabzonspor’un devrimci ruha ihtiyacı var

Başarıya inanmayanlarla yola çıkmalarının söz konusu olmadığını ifade eden Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, ekibinde Trabzonspor’dan ...

Abone ol

Başarıya inanmayanlarla yola çıkmalarının söz konusu olmadığını ifade eden Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, ekibinde Trabzonspor’dan beklentisi olan bir ismin de yer almayacağını söyledi. Usta, Trabzonspor’un acilen devrimci bir ruha ihtiyaç duyduğunu belirtti.
25-26 Mayıs tarihleri arasında Trabzonspor’da yapılacak olan olağanüstü kongre öncesi seçim çalışmalarını sürdüren başkan adayı Muharrem usta, Akçaabat’ta, organize edilen yemekte delegelerle bir araya geldi. Misafirlerini tek tek dolaşarak hoş geldin diyen Usta, önemli mesajlar verdi.

“TRABZONSPOR’DAN BEKLENTİSİ OLAN BİR İSİM BENİM EKİBİMDE OLMAYACAK”
Trabzonspor’un artık kendisinden almaya gelenlere ihtiyacı olmadığını belirten Muharrem Usta, “Bundan herkes bıktı usandı. Herkesin huzurunda söz veriyorum. Benim ekibimde Trabzonspor’dan beklentisi olan bir isim yer almayacak. Seçilen yönetimin önüne kartvizitler geliyor. Şimdiden söylüyorum sakın ola bizim önümüze böyle bir kartvizit gelmesin. Trabzonspor bu işlerden bıktı. Biz Trabzonspor’u taşımak için yola çıktık. ”ifadesini kullandı.

“BİZ HEDEFE YÜRÜRKEN HEYECANI OLMAYANLARIN BİZİMLE OLMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”
Usta, başarıya inanmayan hiç kimseyle yola çıkmayacaklarını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:
"Liderler ışık tutan insanlardır. Lider, en kötü günde bile ayakta sıkı bir şekilde durur. Ona üzüntü yoktur o boyun eğemez. Lider ekibinin gücüyle birlikte karar verir. Büyük vizyonu olacak ve Avrupa kulübü olacak olan Trabzonspor için biz yola büyük bir heyecan ile çıktık ama ekip bizden başka havada olacak buna hayatta tahammül edemeyiz. “şeklinde konuştu.

“SENİN ADAMIN, BENİM ADAMIM DÖNEMİNİ KAPATACAĞIZ”
"Senin adamın, benim adamım" dönemini Trabzonspor’da kapacaklarını belirten Usta, "Devrimcilerin stratejileri vardı. Stratejisi olmayan devrim hiç bir başarıya ulaşamaz. Trabzonspor’da emek sarf eden yönetici, çalışan kim varsa, mazimizde yapılan iyi işlerle hiç bir derdimiz yok hepsinin başımızın üstünde yeri var. Biz mazimizde iyi olan her şeye sahip çıkacağız. Devrimci bir ruhu devrimci bir dünya görüşüne Trabzonspor’un acilen ihtiyacı var. Bu işe kalkarken cesaretiniz yoksa kararlılığınız yoksa bir birine karıştırırsınız. Düzen bozucu olursunuz. Düzen bozucu olmak bizim işimiz değil, bundan kastettiğimiz, bu kulübün mazisinde başkanları dahil tüm yapılan iyi işlere sahip çıkacağız. 1461 Trabzon bu yapılan işlerden en önemlilerinden biridir. Buna sonuna kadar sahip çıkacağız. En değerli hazinemiz ve fabrikamız olacak” şeklinde konuştu.

“HEP BİRLİKTE TÜRKİYE ÖRNEK OLACAK TARAFTAR İNŞA EDECEĞİZ”
Dünya takımı olma yolunda önemli projelerini bulunduğunu belirten Usta, sözlerini şöyle tamamladı:
"Dünya takımı olma yolunda adımlar atacak olan Trabzonspor taraftarı konusunda da projelerimiz var. Bizim taraftarlarımız yurt dışında bir çok maça gidip oradaki atmosferi görmeliler. Bizim ekiplerimiz bunu ayarlamalılar. Onlar oraları görmeli. Bizim Avrupa’ya imrenecek hiç bir şeyimiz olamaz. Daha iyisini yapmak zorundayız. Sportif anlamda da yapmak zorundayız. Görmeden olmaz. Biz göreve gelirsek bizim taraftar gruplarımızla yeni dönemde, doya doya seyredilecek bir takım onunla övünen bir taraftar, kötü söylemlere son vermiş bir taraftar, Türkiye örnek olacak bir taraftar inşa etmek durumundayız"
(İHA)