BIST 9.998
DOLAR 32,34
EURO 34,84
ALTIN 2.405,95
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor'un bilgileri kopyalandı

İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen futbolda şike ve teşvik soruşturması kapsamında Trabzonspor'da...

Abone ol

İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen futbolda şike ve teşvik soruşturması kapsamında dün Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan aramada, polislerin bir dizüstü bilgisayardaki bilgileri kopyalayarak İstanbul'a gönderdiği öğrenildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından alınan bilgiye göre, İstanbul'dan gelen yazıda, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar'ı odalarında kapsamlı arama yapılması istenildi. Bunun üzerine Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne giden ekipler, Başkan Sadri Şener ve Nevzat Şakar'ın aynı odayı kullandığını tespit etti ve bu odada bulunan dizüstü bilgisayarın harddiskini kopyalayıp İstanbul'a gönderdi.

Kulüp yetkililerinin, harddiski kopyalamak isteyen polislere, bilgisayarı alabileceklerini söyledikleri ancak polislerin bunu kabul etmeyerek kopyalama işlemi yaptıkları öğrenildi.