BIST 10.739
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.506,97
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor'u kızdıran türkü

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından sarı-lacivertliler büyük bir sevinç yaşadı. Taraftarlar, futbolcuları ayakta alkışladı.

Abone ol

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından sarı-lacivertliler büyük bir sevinç yaşadı. Taraftarlar, galip gelen futbolculaır uzun süre ayakta alkışladı. Fenerbahçeli futbolcular da tüm tribünleri tek tek dolaştı. Maçı TV'den izleyen Trabzonsporlu taraftarları ve camiayı kızdıran bu olayla ilgili Nijeryalı stoper Yobo ise, 'Biz soyunma odasında bu şarkıyı sürekli söylüyoruz' diyerek ilginç bir yorum yaptı.

Stat hoparlörlerinden ise 2005 yılında vefat eden Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'nun ikinci albümüne adını veren; Cem Yılmaz'ın Av Mevsimi filminde seslendirmesiyle daha da popüler olan "Hayde" adlı türkü çalındı.

Fenerbahçeli taraftarlar, şarkıya "imalı" şekilde eşlik etti.

Kazım Koyuncu sitemi!
Başkan Sadri Şener, Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından stat hoparlöründen rahmetli Kazım Koyuncu’nun parçasının çalınmasının hoş olmadığını söyledi. Şener “Rahmetli Kazım Koyuncu’nun şarkısının çalınması maç sonu hiç hoş değildi. Fenerbahçe camiasına yakıştıramadım” diye konuştu.