BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.395,33
HABER /  DÜNYA

Trabzonspor’u da yeneceğiz

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, "Son 5 maçta olduğu gibi yarın oynayacağımız Trabzon maçını da kazanacağımızı umuyoruz" dedi.<br/...

Abone ol

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, "Son 5 maçta olduğu gibi yarın oynayacağımız Trabzon maçını da kazanacağımızı umuyoruz" dedi.
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Ekim ayı Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri’nde başladı. Yüksel Günay Başkanlığı’ndaki toplantıya yöneticiler ve kurul üyeleri katıldı. Toplantı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, şehitler ve ebediyete intikal eden üyeler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın hep birlikte okunmasıyla başladı. Son divan toplantısından bu yana vefat eden üyeleriin isimlerinin okunmasının ardından 40 ve 50 yılını doldurmuş üyelere plaketleri yöneticiler tarafından verildi.

"ACIMIZ DERİN"
Yönetim Kurulu adına kürsüye gelen Başkanvekili Abdullah Kiğılı, faaliyet raporunu okudu. Kiğılı sözlerine, "Camiamız ve ülkemiz adına hepsi birer sembol olmuş isimleri, mesai arkadaşlarımız, dostlarımız Serkan Acar, Selçuk Yula, Ercan Aktuna ve Mikro Mustafa’yı arka arkaya kaybettik. Bu nedenle acımızı çok derin. Onlara bir kez daha siz dostlar huzurunda Allah’tan rahmet ve ailerene sabır diliyorum. Bildiğiniz gibi seçimli olağanüstü kongre kararı aldık. Kongreye katılımlarınızı bekliyoruz. Fenerbahçemizin geleciğini yine hep birlikte belirleyeceğiz" dedi.

"KURUMSALLAŞMA ÇALIŞMALARI KAMUOYUYLA PAYLAŞILACAK"
CEO H.Hasan Yılmaz yönetimindeki yeniden yapılandırma çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Kiğılı, "Bu kapsamda kurumsallaşma süreci devam ediyor. Şirketlerimiz, başta Futbol A.Ş. ve diğer şirketler olmak üzere mali ve idari organizasyonlarını tamamladılar ve uygulama aşamasına girildi. Bu çalışmaları, önümüzdeki günlerdeki bir sunumla kamuoyuyla paylaşacağız" dedi. Kurumsallaşma çalışmalarıyla ilgili sunumun 10 Ekim Perşembe günü yapılacağı da bildirildi.

"PENDİK’TE ARAZİ TAHSİSİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR"
Tesisler hakkında da bilgi verene Kiğılı, Can Bartu Tesisleri’nin yenilemesiyle çok daha iyi bir duruma geldiğini, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda da tadilat ve tribün yenileme işlerinin yapıldığını söyledi. Kenan Evren Lisesi arazisi yerine yapılan 3 okul ve 1 salonun tesliminin gerçekleştiğini belirten Kiğılı, arazinin drevir işlemlerinin de en kısa sürede sonlandırılacağını bildirdi. Dereağzı Tesisleri’ndeki futbol evi ve mendirek inşaatının bitirildiğini belirten Kiğılı, amatör şubeler ve futbol altyapı için yapılacak yeni bir tesis için Pendik’te arazi tahsisi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini bildirdi. Kiğılı, Başkan Aziz Yıldırım’ın büyük önem verdiği Fenerbahçe Üniversitesi için de teknik anlamda çalışmaların ve arazi arayışının sürdüğünü de kaydetti.

"TRABZON MAÇINI DA KAZANACAĞIZ"
Takımlar hakkında da bilgi veren Kiğılı, "6 maçta 5 galibiyet alan Profesyonel Futbol Takımımız zirveye yerleşti. Onlardan beklentimiz, sezon sonunda da şimdi olduğu gibi zirvede kalmaları, onlara güveniyoruz. Son 5 maçta olduğu gibi yarın oynayacağımız Trabzon maçını da kazanacağımızı umuyoruz" dedi.
Erkek Basketbol Takımının dünyaca ünlü antrenör Obradavic ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını ve kadrosunu güçlendirdiğini belirten Kiğılı, takımın hedefleri için son provolarını yaptığını söyledi. "Basketbolumuzun medarı iftiharı" dediği Kadın Basketbol Takımının bu ülkede ölçü olma özelliğini sürdürdüğünü söyleyen Kiğılı, takımın başarıların sürdürülebilirliği adına yeni bir forma sponsoru edindiğini belirterek, "Yeni sezonda formalarda Turkuaz Petrol ismi bulunacak. Buradan Yönetim Kurulu Üyemiz İsfendiyar Zülfikari’ye bir kez daha ile teşekkür ederiz" dedi.

HER BRANŞTA BAŞARI
Erkek ve Kadın Voleybol takımlarının da yarıştığı her branşta başarı için yeni organizasyonları, yeni kadroları ve yeni hocalarıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğünü söyleyen Kiğılı, ardından tüm branşlardaki sporcu ve takımların son 3 aylık dönemde elde ettiği başarıları sıraladı.

‘RUHİ SARIALP VE EŞREF AYDIN’ İSİMLERİ TOPUK YAYLASI’NDAKİ PİSTLERE VERİLDİ
Toplantıda ardından, Denetleme Kurulu’nun raporu okundu. Yönetim Kurulunun kararıyla, geçmişte büyük başarılar kazanmış Fenerbahçeli eski milli atletler Ruhi Sarıalp ve Eşref Aydın’ın isimlerinin Topuk Yaylası’ndaki atletizm pistlerine verildiğini duyuran Yüksel Günay, bu atletlerin rölyeflerinin hafta içinde Topuk Yaylası’nda yapılacak bir törenle açılacağını söyledi.
(İHA)