BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.469,20
HABER /  DÜNYA

Trabzonspor’a bir yıldız daha mı ?

Trabzonspor’un Porto ve Chelsea formalarını giyen ve son olarak Queens Park Rangers’da oynayan Portekizli futbolcu Jose Bosingwa ile anlaştı...

Abone ol

Trabzonspor’un Porto ve Chelsea formalarını giyen ve son olarak Queens Park Rangers’da oynayan Portekizli futbolcu Jose Bosingwa ile anlaştığı iddia edildi.
Trabzonspor’da Fransız yıldız oyuncu Florent Malouda’nın takıma kazandırmasının ardından yeni bir yıldızı daha kadrosuna katmak için girişmelerini sürdürdüğü öğrenildi. 2008-2012 yılları arasında İngilteri’nin Chelsea takımın da forma giyen son olarak da yine aynı ülkede Queens Park Rangers’da forma giyen Portekizli 31 yaşındaki Jose Bosingwa ile her konuda anlaşma sağlandığı öne sürüldü. Malouda’nın da Chelsea’den takım arkadaşı olan Portekizli oyuncu, sağ kanatta forma giymesine rağmen savunmanın her bölümünde oynayabilecek joker bir oyuncu olduğu belirtiliyor. Oyuncu için bonservis bedeli ödemeyeceği belirtilerken Karadeniz ekibinin oyuncuyla yıllık 2 milyon Euro ödeyeceği iddia edildi.

ANTRENMANLAR BASINA KAPANDI
Trabzonspor, Kuzey İrlanda temsilcisi Derry City ile oynayacağı rövanş maçı hazırlıklarını basına ve taraftara kapattı. 4-2’in rövanşını bugün ve yarın yapacağı hazırlıklarla tamamlayacak olan Trabzonspor’da teknik direktör Mustafa Akçay, son taktik çalışmalarını gerçekleştirecek.

TRABZONSPOR YARIN İRLANDA YOLCUSU
Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Derry Ctiy rövanş maçı için yarın Kuzey İrlanda’ya gidecek. Bordo-mavili takım yarın saat 13.20’de Trabzon’dan Kuzey İrlanda’nın Londonderry kentine hareket edecek. 5 saatlik yolculuğundan ardından bordo-mavili takım başkent Belfast’a karayolu ile gidecek.
(İHA)