BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,63
ALTIN 2.418,66
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor yıldızlarını satmamakta ısrarlı

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, oyuncularını transfer teklifi yapılan yıldızları satmayacaklarını, gelecek sezon...

Abone ol

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, oyuncularını transfer teklifi yapılan yıldızları satmayacaklarını, gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adayı olacaklarını ifade etti.
Trabzonspor gelecek sezon kadroda Olcan Adın ve kaleci Onur Kıvrak’ı tutup tutamayacağı tartışılırken, transferde çalışması sessiz ve derinden ilerliyor. Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, Elazığspor’un gurbetçi futbolcusu Serdar Gürler ile prensip anlaşmasına vardıklarını belirterek, "Yerli ve yabancı oyuncular konusunda daha önce belirlediğimiz oyunculara yönelik nokta atışlar yaparak transferlerini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Serdar Gürler önceden beri hocalarımızın izlediği ve transfer edilmesi noktasında rapor verdikleri bir oyuncuydu. Takımda direk oynayacak takıma katkı sağlayacak oyuncuları transfer etmek için çalışıyoruz. Bizi şampiyonluğa taşıyacak bir ekip kurma yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Şampiyonluk için gözümüz kara. Hedefimiz şampiyonluk iş olsun diye bu ifadeyi kullanmıyorum. Kulübün ekonomik yapısını çökertmeden şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacağız. Bütün planımız bu yönde ve en iyi oyuncuları almak için çabalıyoruz" dedi.

"SATMAYACAĞIZ"
Aslan, ellerindeki kaliteli oyuncuları bırakma gibi bir düşüncelerini olmadığını vurgulayarak, "Elimizde bizi şampiyonluğa taşıyabilecek oyuncular varken, bunları satma gibi bir düşüncemiz olamaz. Aksine bu isimlere yeni isimler katma ve bizi o arzuladığımız hedefe taşıyacak isimlerle güçlendirme çabasındayız. O yüzden kadromuzdaki bize fayda sağlayan isimleri bırakma gibi bir düşüncemiz yok" şeklinde konuştu.
Trabzonspor, Elazığspor’da forma giyen Serdar Gürler’le 1.5 milyon Euro karşılığında anlaştı. Elazığspor ile son iki sezonda 67 maça çıkma başarısı gösteren 22 yaşındaki genç oyuncunun transfer döneminin resmen açılmasıyla birlikte kendisini Trabzonsporlu yapan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
(İHA)