BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor kafayı O'na taktı

Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarısında da zirveyi bırakmak istemeyen Trabzonspor transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Abone ol

Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarısında da zirveyi bırakmak istemeyen Trabzonspor transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Öncelikle forvete takviye yapmayı planlayan bordo - mavililer, Rosenborg'un 24 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Annan'ı gündemine aldı. Bir dönem Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Annan'la menajeri aracılığıyla temesa geçecek olan Trabzonspor, orta sahadaki rekabeti artırmak için bu transferi sonlandırmayı planlıyor. Forvet mevkiine yapılacak transfer konusunda ise yönetim, hata yapmak istemiyor. Bu konuda Şenol Güneş'in istediği isim alınacak.

JAJA GELECEK, TEOFİLO BELİRSİZ

Trabzonspor'da izinsiz olarak ülkesine giden Brezilyalı futbolcu Jaja, 29 Aralık'taki kampa katılacağını bildirdi. Verilecek cezaya razı olduğunu belirten Jaja'nın, antrenmanlarına ülkesinde devam ettiği öğrenildi. Ancak Trabzon'dan kaçarak ülkesine giden Teofilo'nun ise kampa katılıp katılmayacağı belirsizliğini koruyor. Kulübü bu konuda bilgilendirmeyen Teofilo konusunda FIFA'nın vereceği kararı bekleyen Trabzonsporlu idarecilerin, bu konuda girişimlerini sürdürdüğü belirtildi.

GÜNEŞ KONUŞMAYI YASAKLADI

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 29 Aralık'ta başlayacak olan devre arası kampına kadar tüm futbolculara konuşma yasağı koydu. Oyuncularından kendilerine yöneltilen soruları cevapsız bırakmalarını isteyen Güneş, 'Sadece dinlenin ve kafanızı toparlayın' diyerek uyarılarda bulundu.

GÜNEŞ: 'ALTYAPI ÇALIŞMALARINI DAHA İYİ YAPMALIYIZ'

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ülke futbolunu ileriye götürmeye çalıştıklarını belirterek, "Başarılan hiçbir iş kolay değildir. Emek verilmiştir. Altyapı farklı bir olay. Altyapı çalışmalarını çok daha iyi yapmalıyız. Tesislerimiz var, imkanlarımız var. Burada iş sahası futbol olarak görülüyor. Bu yıl için bu beklentiler olmamalı. Deneme yapmayacağım. Trabzonspor'un yaşayabilmesi için bu sezon iyi sonuçlara ihtiyacı var. Ülke futbolunun daha ileriye gitmesi için altyapılardan oyuncu yetişmesi şart" diye konuştu.