BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor Juventus maçında iki gol vardı (2-0)

Trabzonspor, Juventus karşısında son anda darbe aldı!

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi son 32'nin ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor İtalyan devi Juventus'a konuk oldu ve sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Juventus'un gollerini 16. dakikada Pablo Osvaldo ve 90+4'te Paul Pogba kaydetti

İlk yarının başından sonuna kadar temsilcimize karşı üstün bir oyun sergileyen Torino ekibi aradığı golü 15.dakikada Osvaldo ile buldu. Golün ardındanda hakimiyetini sürdüren Juventus ilk yarıyı 1 - 0 önde kapattı.

TRABZONSPOR İKİNCİ YARIDA OYUNA ORTAK OLDU

İkinci yarıya hızlı başlamak isteyen bordo mavili temsilcimiz, Olcan'ın önderliğinde beraberlik golü aradı. Bu arada 61. dakikada, Trabzonsporlu taraftarların olduğu tribünde yakılan meşaleler, oyunun bir süre durmasına neden oldu. 

Dakikalar 71'i gösterirken Olcan topu ağlara gönderse de, öncesinde hakem Yusuf Erdoğan'ın topu dışarıdan çevirdiğini söyleyince gol geçersiz sayıldı.

Maçın son dakikları ise nefesleri kesti. Önce Pogba'nın direkten dönen topu Trabzon için şans anı olurken, temsilcimiz 90+1'de Yusuf'la beraberlik golüne çok yaklaştı. Ancak 90+4'de Tevez'in sağdan pasına düzgün bir vuruş çıkaran Pogba'nın güzel golü maça son noktayı koydu: 2-0.

Bu maçın rövanşı 27 Şubat'ta Avni Aker'de oynanacak.

Juventus: 2 -Trabzonspor: 0

Stat: Juventus

Hakemler: Alexey Kulbakov, Dzmitry Zhuk, Andrei Hetsikau (Belarus)

Juventus: Buffon, Caceres, Bonucci, Ogbonna, Isla, Pogba, Pirlo, Marchisio, Peluso, Tevez, Osvaldo

Trabzonspor: Onur Kıvrak, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Kadir Keleş, Bourceanu, Olcan Adın, Zokora, Colman, Özer Hurmacı, Emre Güral

Gol: Dk. 15. Osvaldo, Dk. 90+4 Pogba (Juventus) 
 
SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN